Hronika, najnovije vesti

Bivši srpski voditelj uhapšen u Zagrebu: Nekadašnja zvezda emisija "Rikošet" i "Nemoguća misija" pao po poternici zbog…

Blic pre 1 sat
Goran Marković, bivši reditelj i voditelj emisija "Nemoguća misija" i "Rikošet" na TV Pinku uhapšen je ove nedelje u Zagrebu po poternici srpskog pravosuđa koje ga traži zbog utaje poreza. Marković je juče izveden pred nadležnog sudiju istrage… »

Stefanović: Pala kriminalna grupa koja je distribuirala heroin širom Srbije, policija beleži sve bolje rezultate

Blic pre 1 sat
Pripanici Uprave kriminalističke policije nastavljaju sa sjajnim rezultatima i beskompromisnom borbom protiv trgovine narkoticima. Potvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina i… »

Ubistvo i pokušaj samoubistva na Zlatiboru

Dnevnik pre 2 sata
ZLATIBOR: U porodičnoj kući, u zlatiborskom selu Rožanstvo, pronađeno je beživotno žensko telo i muškarac sa povredama, a prema dosadašnjim saznanjima reč je o ubistvu i pokušaju samoubistva, javila je danas Radio-televizija Srbije (RTS)… »

Desetak osoba uhapšeno sa 33 kile heroina, pretresi u toku

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Na više lokacija u okolini Beograda i dalje je u toku velika policijska akcija koja se sprovodi po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, a u kojoj je sinoć u Mladenovcu uhapšeno desetak osumnjičenih za trgovinu drogom. Kako Tanjug… »

Stefanović: Zaplenjeno 77 kila heroina, troje uhapšeno

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici policije u današnjoj akciji zaplenili 77 kilograma čistog heroina i uhapsila tročlanu organizovanu kriminalnu grupu. „Pripadnici Uprave kriminalističke policije… »

Dečak skočio sa trećeg sprata zgrade u Loznici

RTS pre 2 sata
Trinaestogodišnji dečak koji je sinoć skočio sa trećeg sprata stambene zgrade u centru Loznice, zadobio je teške prelome obe noge i trenutno je van životne opasnosti, potvrđeno je za RTS na Institutu za majku i dete u Beogradu. U saopštenju se… »

Akcija hapšenja u Mladenovcu i Beogradu: Kriminalna grupa pala sa 33 kg heroina

Kurir pre 2 sata
BEOGRAD - Na više lokacija u okolini Beograda i dalje je u toku velika policijska akcija koja se sprovodi po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, a u kojoj je sinoć u Mladenovcu uhapšeno desetak osumnjičenih za trgovinu drogom. Kako Tanjug… »

Muškarac na Zlatiboru ubio suprugu, pa pokušao samoubistvo

N1 Info pre 2 sata
U porodičnoj kući, u zlatiborskom selu Rožanstvo, pronađeno je beživotno žensko telo i muškarac sa povredama, a prema dosadašnjim saznanjima reč je o ubistvu i pokušaju samoubistva, javila je Radio-televizija Srbije (RTS). Muškarac je zbrinut u… »

Horor u kući na Zlatiboru: Ubijena žena, muškarac nađen s povredama na telu

Mondo pre 2 sata
U porodičnoj kući, u zlatiborskom selu Rožanstvo, nađeno je beživotno žensko telo i muškarac sa povredama. U porodičnoj kući, u zlatiborskom selu Rožanstvo, nađeno je beživotno žensko telo i muškarac sa povredama. Muškarac je zbrinut, u… »

Utaja poreza: Podnete krivične prijave protiv troje Kragujevčana

Kurir pre 2 sata
Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu zadržalo je tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su kao saučesnici izvršili poresku utaju od 50 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava Srbije. Po krivičnim prijavama Poreske policije zadržani… »

Vesti dana »