Hronika, najnovije vesti

Udes na putu Ub-Novaci, dve osobe poginule

RTV pre 16 sati
BEOGRAD - Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Trlić, na putu Ub-Novaci, prenose beogradski mediji. Kako navode, nesreća se dogodila oko 17 sati, a u njoj su učestvovali automobil i kamion. Dve osobe su preminule na licu mesta… »

Ljubavne afere i svirepi zločini: Protiv najkrvoločnijeg pripadnika zemunskog klana i dalje se vodi postupak zbog ubistva u…

Blic pre 16 sati
Protiv Sretka Kalinića (46) zvanog Zver, najkrvoločnijeg zemunca odgovornog za desetine ubistava za račun zemunskog klana, Više državno tužilaštvo Crne Gore i dalje vodi istragu zbog ubistva Gorana Pejovića od pre skoro 12 godina u Budvi… »

Teška saobraćajna nesreća kod Uba: Dve osobe poginule u sudaru kamiona i automobila

Večernje novosti pre 17 sati
Nesreća se dogodila oko 17 sati. Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Trlić, na putu Ub-Novaci. Nesreća se dogodila oko 17 sati, a u njoj su učestvovali automobil i kamion. Dve osobe su preminule na licu mesta, prenosi "Pink".… »

"Ovo je osnovni problem sa koronom" Nestorović otkrio trajanje ovog talasa, ali i razlog obrta!

Pravda pre 16 sati
Doktor Branimir Nestorović istakao je danas da on očekuje da će ovaj talas korone trajati do sredine jula. - Ja očekujem da korona uskoro nestane. Recimo da će trajati najkasnije do sredine ili do kraja jula. I ovo nije drugi talas. Najpre treba… »

Šokantni detalji slučaja Jovanjica: Među uhapšenima i šef obezbeđenja bivšeg direktora policije!

Kurir pre 16 sati
Među sedam osoba uhapšenih u nastavku istrage slučaja "Jovanjica" je i bivši šef obezbeđenja nekadašnjeg direktora policije Milorada Veljovića. U nastavku istrage slučaj "Jovanjica" uhapšeno je još sedam osoba, od čega su pet pripadnici… »

Težak udes kod uba! Dvoje mrtvih u ataru sela Trlić

Mondo pre 16 sati
Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Trlić, na putu Ub-Novaci. Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Trlić, na putu Ub-Novaci. Nesreća se dogodila oko 17 sati, a u njoj su učestvovali automobil i kamion… »

Čuvao plantažu marihuane? Među uhapšenima u slučaju "Jovanjica" i bivši šef obezbeđenja nekadašnjeg direktora policije

Srbija danas pre 17 sati
Privedeni i nekadašnji pripadnici specijalnih jedinica. Među sedam osoba uhapšenih u nastavku istrage slučaja "Jovanjica" je navodno i bivši šef obezbeđenja nekadašnjeg direktora policije Milorada Veljovića. U nastavku istrage slučaja… »

Tragedija kod uba: Dve osobe poginule u sudaru kamiona i automobila

Srbija danas pre 17 sati
Nesreća se dogodila oko 17 sati. Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Trlić, na putu Ub-Novaci. Nesreća se dogodila oko 17 sati, a u njoj su učestvovali automobil i kamion. Dve osobe su preminule na licu mesta.… »

Pokrenuta hitna istraga: Kako je štićenik (11) pao sa trećeg sprata Doma "Drinka Pavlović"?

Srbija danas pre 16 sati
Dečak zadobio teške povrede. Zaštitnik građana pokrenuo je po sopstvenoj inicijativi, a posle saznanja iz medija o padu maloletnog deteta sa zgrade socijalne ustanove za smeštaj dece i omladine bez roditeljskog staranja, postupak kontrole zakonitosti… »

Uhapšeni carinici i radnici obezbeđenja jer su prodavali zaplanjene cigarete

Jugmedia pre 17 sati
Troje pripadnika Uprave carina i sedmoro radnika firme za obezbeđenje “Sekuritas” uhapšeni su danas zbog sumnje da su krijumčarenjem zaplenjenih cigareta “zaradili” čak 19 miliona dinara. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja… »

Vesti dana »