"Okolnosti su potpuno nejasne": Igor Jurić za "Blic" o potrazi za malom Dankom (2): "Sumnjalo se i na druge razloge nestanka..."

Blic 27.03.2024
"Okolnosti su potpuno nejasne": Igor Jurić za "Blic" o potrazi za malom Dankom (2): "Sumnjalo se i na druge razloge…

Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage. Zbog Dankinog nestanka sinoć je po prvi put u Srbiji aktiviran sistem "Pronađi me", popularno nazvan "amber alert", a više od 15 sati za devojčicom tragaju policija, vatrogasci-spasioci, Gorska služba spasavanja, lovci i brojni građani.

- Što se tiče informacija, imamo iste. Ono što je ključno to je da Danka još uvek nije pronađena. Postoje zaista sada razne informacije i dolazi mnogo toga do nas, ali bilo bi neozbiljno da uopšte o tome govorimo dok pre svega službenici Ministarstva unutrašnjih poslova izađu sa nekim zvaničnim saopštenjem. Znajući i vodeći se iskustvom iz potrage za našom devojčicom, moram vam reći da je policija vrlo oprezna na pri davanju bilo kakvih informacija medijima i

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »