"Policiji je nešto sumnjivo s tom lokacijom": Pet policajaca sa lampama užurbano stigli do njive pored koje je nestala Danka Ilić (foto, video)

Blic 28.03.2024
"Policiji je nešto sumnjivo s tom lokacijom": Pet policajaca sa lampama užurbano stigli do njive pored koje je nestala Danka…

Pet patrola policije stiglo i vatrogasci stigli su oko 19.30 sati u Banjsko polje na mesto gde je nestala Danka Ilić, a gde su danas ceo dan bageri i policajci kopali i raščićavali imanje. Nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama otišlo je na njivu gde se danas kopalo.

Kako prenose reporteri "Blica" sa lica mesta u mestu gde je nestala Danka Ilić vlada velika napetost, a meštani sa strepnjom iščekuju nove informacije o devojčici. Nakon što su ceo dan policajci kopali i pregledali ceo kraj i raščićavali mesto gde je Danka Ilić poslednji put viđena, večeras je pod rotacijama stiglo pet vozila policije, a potom i vatrogasci. Prethodno, oko 19 sati oni su užurbano izašli iz stanice i pod rotacijama i uputili se ka mestu nestanka.

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »