Sponzorisani članak

Rasprodaja za rad na daljinu: Ostanite produktivni, Windows 10 za samo 7,4€

Jedna od promena koju predstavlja COVID-19 je širenje rada na daljinu. Daljinski rad je oblik organizovanja ili izvođenja posla, uz podršku informacione i komunikacione tehnologije, koji nam omogućava da poslove rešavamo van radnih mesta. A nastavlja se zbog promena nakon koronavirusa, zbog fleksibilnosti, sigurnosti i produktivnosti koje pokazuje, što ga čini dobrim izborom i za zaposlene i za poslodavca.

Da bi dodatno smanjio troškove rada na daljinu, Godeal24 je lansirao ponudu softvera. Uz velike popuste na originalne, globalno važeće licence za Windows 10 Pro i MS Office, ljubitelji računara i poslovanja mogu uštedeti velike sume na kupovini softvera i usmeriti svoj budžet na brži hardver i budućnost.

Izabrana promo ponuda

Za stabilno i udobno rad na daljinu potrebna je podrška OS sistema i softvera. Primenite odgovarajući kod u korpu za kupovinu da biste ostvarili ogroman popust.

Windows upola cene

Šifra kupona: VC50

Godeal24 vam pruža siguran i isplativ način za dobijanje originalnog softvera za novi računar i nadogradnju računara zaglavljenih u starijim, ukinutim verzijama Windows-a.


Paket ponuda

Šifra kupona: VC62

Više ponuda-55% popusta

Šifra kupona: VC55

Tražite softver za domaću, studijsku ili profesionalnu upotrebu? Navedeni proizvodi su pogodni i po povoljnoj ceni.

Ako slučajno nađete bilo kakav problem ili ako imate samo nekoliko pitanja, njihov tim za pomoć kupcima je tu da vam pomogne rečima i delima! Za bilo koji tip kontakta, pošaljite im e-mail na sledeću adresu: service@godeal24.com.


Napomena: Ova objava označena je kao sponzorisani članak i za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupovini i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se direktno trgovcu.