Vlasnik PINK-a o protestu ispred te televizije: Organizatori mogu doći do moje kancelarije

Beta 28.06.2023

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović saopštio je danas da lično nema ništa protiv što su organizatori protesta "Srbija protiv nasilja" za subotu najavili protest ispred njegove televizije, te dodao da organizatori mogu doći i do njegove kancelarije.

Mitrović je na Tviteru, reagujući na taj, ranije danas najavljen protest ispred televize Pink, objavio i da sve učenike okupljenje neće moći da primi u zgradu.

"Lično nemam ništa protiv i svakako u zgradi neću moći da primim sve, ali organizatori (lider Stranke slobode i pravde Dragan) Djilas, (potpedsednik Narodne stranke Miroslav) Aleksić, (lider EKološkog ustanka Aleksandar Jovanović) Ćuta, (kopredsednik stranke Zajedno Nebojša) Zelenović mogu svakako doći do moje kancelarije", napisao je on.

Kazao je i da oni "znaju dobro" gde ga mogu naći" jer, kako je dodao, "za ovih 30 godina, neki od njih nisu iz nje (njegove kancelarije) izlazili".

Napomenzuo je da im tada nije im smetao ni rijaliti, ni bilo koji drugi program.

"Takodje, tom prilikom, mogu da mi pojasne šta još mogu uraditi za decu, posebno za decu bez roditeljskog staranja, a i voleo bih da me upoznaju sa tim šta su oni uradili za one koji će svakako naslediti sve nas", naveo je Mitrović.

Kazao je da "što se tiče uredjivanja programa televizije Pink, to ne može biti tema" jer, kako je rekao, "program najgledanije televizije u Srbiji uredjuje on, a ne Djilas, Aleksić i Ćuta, ali ni ulica".

"A ako je bilo šta sporno programski, Republika Srbija ima institucije koje bi me svakako upozorile na bilo koju nepravilnost koja je u sukobu sa postojećim zakonima i propisima", napisao je Mitrović.

Naveo je još da je privatna svojina, pa i Pink, u Srbiji neprikosnovena, ali i, kako je dodao, spremna da se odupre svakoj vrsti nasilja i terora.

(Beta, 06.28.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »