Ухапшене две особе због рушења рингишпила у Куршумлији

Бета пре 22 дана

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић саопштио је вечерас да је полиција ухапсила две особе због несреће у Куршумлији у којој је због рушења конструкције рингишпила, повређено 13 особа од којих једна девојчица (13) тешко.

Ухапшени су власник рингишпила З.Л. и закупац плаца на ком је рингишпил био постављен, Ј.Н. због сумње да су извршили тешко дело против опште сигурности.

Дачић је додао да су повређени стари између 10 и 22 године.

Раније је директорка Дома здравља у Куршумлији Уранија Петровић рекла за РТС да је 13-годишња девојчица због повреда опасних по живот упућена на лечење у Клинички центар у Нишу.

Петровић је додала да је у прокупачку болницу упућено седморо деце, док је петоро лакше повређених пуштено кућама после збрињавања у Дому здравља у Куршумлији.

Телевизија Н1 је пренела ;да је повређена девојчица без свести превезена у Ниш.

Несрећа се по наводима медија догодила око 13.30 на вашаришту код аутобуске станице у Куршумлији, а полиција истражује узрок рушења рингишпила.

Куршумлија: Срушио се рингишпил, повређено 13 деце од којих једно теже

Девојчица од 13 година теже је повређена, а 12 деце је задобило лакше повреде када се на вашару у Куршумлији откачио део конструкције рингишпила - пренели су медији.

Директорка локалног Дома здравља Уранија Петровић је за Радио-Телевизију Србије (РТС) рекла да је 13-годишња девојчица због повреда опасних по живот упућена на лечење у Клинички центар у Нишу.

Петровић је додала да је у прокупачку болницу упућено седморо деце, док је петоро лакше повређених пуштено кућама после збрињавања у Дому здравља у Куршумлији.

Телевизија Н1 је пренела да је повређена девојчица без свести превезена у Ниш.

Несрећа се по наводима медија догодила око 13.30 на вашаришту код аутобуске станице у Куршумлији, а истражије се узрок рушења рингишпила.

(Бета, 05.08.2024)

Повезане вести »

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Хроника, најновије вести »