"Ranjeni su i dalje po bolnicama, u teškom psihičkom i fizičkom: Stanju..." Dejan je u masakru kod Mladenovca ostao bez trojice rođaka: "Moj Peca je podlegao posle 50 dana borbe za život"

Blic pre 13 dana
"Ranjeni su i dalje po bolnicama, u teškom psihičkom i fizičkom: Stanju..." Dejan je u masakru kod Mladenovca ostao bez…

"Pouka cele priče je da ako imate nekog problematičnog, kao što je ubica bio kod nas, nemojte ćutati. Obaveštavajte sve institucije. Uradite sve, ali uradite preventivno, jer ako, ne daj Bože, dođe do ovoga, tada je kasno ", priča za "Blic" TV Dejan Mladenović, rođak Petra i Marka Mitrovića iz Malog Orašja i Dalibora Todorovića iz Dubone koji su ubijeni 4. maja 2023. godine.

Mladenović se na samom početku razgovora sa novinarima "Blic" TV priseća kobnog dana. - Jedno sasvim obično veče. Bio sam na poslu i negde oko pola 11 je krenuo haos. Telefon mi zvoni, svi mi javljaju neke nepovezane informacije koje u tom trenutku nisam ni mogao da shvatim kao istinite. Pričali su mi da se dogodila pucnjava u blizini moje kuće, da kod škole ima ranjenih i mrtvih. Onda sam dobio poziv od drugara za kog sam znao da će mi reći proverenu informaciju.

Mladenovac »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »