Mladenovac - vesti

Mališani FK „Karađorđe „ ponos Topole

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Topola- Proteklog vikenda održan je zimski turnir u Mladenovcu, značajne rezultate su zabeležili dečaci iz FK „Karađorđe“. Trener Miško Blagojević zadovoljan je postignutim rezultatima. „Generacija 2005-2006, osvojili su drugo mesto izgubili su od grupe iz Sopota rezultatom 1:0. Genercija... »

Mladenovac: Majstori stižu posle 54 godine

Večernje novosti pre 10 sati
Tehnička škola i Gimnazija u Mladenovcu biće renovirane. Oko 1.200 srednjoškolaca dobiće bolje uslove za rad. Radovi će početi u aprilu, a rok da sve bude gotovo je pet meseci
TEHNIČKA škola u Mladenovcu, posle 54 godine od osnivanja, prvi put će biti renovirana. Sekretarijat za investicije Skupštine grada izdvojiće 66 miliona dinara za adaptaciju sprata škole sa rekonstrukcijom elektro-instalacija,... »

FSS nastavio s donacijom sportske opreme

B92 pre 12 sati
B92: FSS nastavio s donacijom sportske opreme
Fudbalski savez Srbije nastavio je u Mladenovcu s akcijom podele sportske opreme klubovima širom Srbije.
Akciji podele opreme pridružilo se i Ministarstvo omladine i sporta u Vladi Srbije, pa je tako u podeli danas učestvovao i ministar Vanja Udovičić. FSS je podeli sportsku opremu klubovima iz mladenovačkog okruga. Vrednu opremu... »

Svaka čast: Ministarstvo i FSS doniralo opremu klubovima iz Mladenovca

BK TV pre 16 sati
Pomoć za 17 klubova beogradske opštine Fudbalski savez Srbije i Ministarstvo omladine i sporta nastavili su danas u Mladenovcu akciju podele opreme zahvaljujući kojoj je u poslednje dve godine više od 1.000 klubova dobilo nove dresove i ostale sportske rekvizite. Opremu su podelili ministar... »

FSS i Ministarstvo nastavili da pomažu srpske klubove (foto)

Srbija danas pre 16 sati
Oprema podeljena u Mladenovcu.
Ministarstvo omladine i sporta u Vladi Srbije zadovoljno je rezultatima Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zajedno u novim projektima od kapitalnog značaja za srpski fudbal. Ono što je bilo predizborno obećanje predsednika Slaviše Kokeze, sada traje u kontinuitetu blizu... »

FSS nastavio sa podelom opreme: Pomoć stigla i u Mladenovac

Kurir pre 17 sati
Fudbalski savez Srbije (FSS) nastavio je danas u Mladenovcu s akcijom podele sportske opreme klubovima širom Srbije.
Akciji podele opreme pridružilo se i Ministarstvo omladine i sporta u Vladi Srbije, pa je tako u podeli danas učestvovao i ministar Vanja Udovičić. FSS je podeli sportsku opremu klubovima iz mladenovačkog okruga. Vrednu opremu... »

Za izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda Međulužje stigle dve ponude

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: hxdyl/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: hxdyl/shutterstock.com) Na tender za projektovanje i izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda Međulužje u Mladenovcu pristigle su dve ponude - jedna od grupe domaćih izvođača i druga od grupe koju predvodi inostrana firma, izjavio... »

Obradovićeva i filiposka u mladenovcu: Šansa privrede razvoj malih i srednjih preduzeća

Kurir pre 1 dan
MLADENOVAC - Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marija Obradović i članica GO Dubravka Filipovska, razgovarale su sa preduzetnicama na teritoriji opštine Mladenovac. Tom prilikom, Obradović i Filipovska su se usaglasile da žene ne treba da odustaju ni kada je politika u pitanju,... »

Savez za školski sport: Oprema za 95 škola u Srbiji

Kurir pre 1 dan
Savez za školski sport Srbije započeo je akciju podele sportske opreme i rekvizita u školama širom Srbije tokom koje će đaci iz uzkupno 95 škola dobiti novu opremu.
Akcija je otvorena u Boru i Sevojnu, gde je učestvovao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, a nastavljena u Vrčinu i Mladenovcu. Set opreme koje će dobiti škole sadrži komplet golova i košarkaških tabli sa zglobnim... »

Jovanović: Ako građani hoće promenu neka glasaju za nova lica LDP-a

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas, u razgovoru sa kandidatima sa liste LDP na predstojećim beogradskim izborima, da Beograđani imaju priliku da na glasanju podrže nova lica i da im daju šansu koju do sada nisu dobili
- Ili neka posle izbora ćute - rekao je Jovanović kandidatima te liste i dodao da je suštinska razlika između LDP-a i ostalih to što su njihova nova lica foto-robot političke partije sa vizijom, koja je potpuno drugačija od one... »

Sergej Lavrov u poseti Beogradu

RTV  pre 1 sat  još 11 povezanih

Od nedelje ubijeno 250 osoba u Guti

Politika  pre 1 sat  još 6 povezanih

"Beovizija" 2018: Sanja Ilić i "Balkanika" idu na "Evrosong" (video)

Večernje novosti  pre 7 sati  još 6 povezanih

Danas hladno, mestimično s kišom i susnežicom

Novi magazin  pre 2 sata  još 5 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.