Mladenovac

Nestala devojčica (17) iz Borče: "Mislim da mi je dete oteto, pomozite molim vas", kaže majka za Telegraf

Telegraf pre 1 dan
Ako je neko video devojčicu neka se javi na broj telefona: 064 1817 615. S. P. (17) iz Borče nestala je danas oko 13 sati, poslednji put je viđena kod restorana "Franš", a njena majka je grcajući u suzama rekla za Telegraf da samo želi da nađe… »

Predizborna konvencija Udruženja građana „Svi za jednog jedan za sve dr Aleksandar Rangelov“

Jug press pre 3 sata
LESKOVAC Na Gradskom trgu održana je predizborna konvencija Udruženja građana „Svi za jednog jedan za sve dr Aleksandar Rangelov“. Prvi na listi, Aleksandar Rangelov, koji je rekao da je većinu okupljenih upoznao pre četiri godine, kada su… »

"Šta ako mi je dete oteto?!" Oglasila se očajna majka devojčice koja je nestala na putu do kuće

Kurir pre 5 sati
Devojčica iz Borče nestala je danas oko 13 sati, poslednji put je viđena kod restorana "Franš", a njena majka je grcajući u suzama rekla za Telegraf da samo želi da nađe svoje dete što pre i da misli da je oteta. "Ništa ne znam! Samo hoću da je… »

Potresna sudbina tinejdžerke ranjene u masakru kod Mladenovca: Živi sa majkom sa 35.000 dinara, ostala bez bubrega

Mondo pre 7 sati
Uroš Blažić 4. maja je zavio u crno ne samo Dubonu i Malo Orašje, već čitavu naciju. Uroš Blažić 4. maja je zavio u crno ne samo Dubonu i Malo Orašje, već čitavu naciju. Početkom maja ove godine Srbija je zavejena u crno. U nezapamćenom… »

Sedam meseci čekaju stvari ubijene dece i pitaju: Ko je u SUP Mladenovac stavio u fioku prijave protiv ubice

N1 Info pre 12 sati
Za sve što muči roditelje ubijenih Duboni i Malom Orašju pišu, mole i - čekaju. Još čekaju na stvari svoje dece, njihove mobilne telefone koji im nisu vraćeni ni posle sedam meseci. Muče ih pitanja da li je ubica bio sam, zašto se na pretres… »

"Vratio se da ih overi, da osigura da Ne prežive": Snimak žrtava masakra kod Mladenovca kida dušu: "Ne bi oni voleli da nas…

Blic pre 20 sati
"Izvadio je kalašnjikov i počeo da pucao na moju braću i drugare. Dok se kretao prema automobilu, čuo je njihove jecaje i molbe za pomoć. Bez milosti, vratio se ponovno da ih overi, kako bi osigurao da ne prežive. Napravio sam ovaj snimak od starih… »

Bioskop u novom ruhu: Do kraja godine Mladenovčani će dobiti modernu salu za projekcije

Večernje novosti pre 1 dan
SALA bioskopa Centra za kulturu i turizam Mladenovac biće kompletno renovirana do kraja godine. Ovo je prvo sređivanje nakon sedam decenija. foto: Opšina Mladenovac Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić i direktor centra Branko Miloradović… »

„Pa šta“: Da li je to odgovor nakon vesti da je u niškoj policiji nestalo 63 pištolja?

Danas pre 1 dan
U periodu od jula do avgusta 2023. u policijskoj stanici Pantelej u Nišu nestalo je 63 pištolja prikupljenih u akciji dobrovoljne predaje nelegalnog oružja nakon masovnih ubistava u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i selima Duboni i… »

Tepić u Novom Pazaru: Borba protiv nasilja je trenutno važnija od pojedinačnih politika i programa

Danas pre 1 dan
Jedna od nosilaca liste „Srbija protiv nasilja“ Marinika Tepić izjavila je danas da su majski događaji, masovna ubistva u Beogradu i selima kod Mladenovca i Smedereva, naterali osam političkih organizacija da se udruže u tu listu, i da prepoznaju… »

Tepić: Borba protiv nasilja je trenutno važnija od pojedinačnih politika i programa

Beta pre 1 dan
Jedna od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić izjavila je danas da su majski događaji, masovna ubistva u Beogradu i selima kod Mladenovca i Smedereva, naterali osam političkih organizacija da se udruže u tu listu, i da prepoznaju da… »

Vesti dana »

Vremeplov: Umro Nikola Pašić

RTV pre 2 satajoš 1 povezana

Inter ponovo prvi, Udineze lako nadigran

Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Šapić: Kosovu i Metohiju čuvamo mudrošću

Večernje novosti pre 6 satijoš 1 povezana