Mladenovac - vesti

Satarom tri puta u glavu: Mladenovčanin za ubistvo oca osuđen na 13 godina zatvora

Blic pre 16 sati
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 13 godina zatvora Radivoja Ignjatovića jer je satarom ubio oca 6. aprila 2016. godine u Mladenovcu. Ovom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Viššeg suda u Beogradu kojom je Ignjatovićm zvan Raja, osuđen zbog krivičnog dela ubistvo. U presudi,... »

Mladenovac dobija dve senzorne sobe za decu sa autizmom

Blic pre 5 dana
Dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Mladenovcu uskoro će dobiti dve senzorne sobe, namenjene deci sa autizmom. Zahvaljujući humanitarnom koncertu Asima Sarvana, ali i donacijama, sobe će biti potpuno uređene i spremne za prijem dece u roku od 20 dana, prognoze su rukovodioca... »

Održana akcija prevencije raka dojke u tri beogradske opštine

Danas pre 7 dana
U domovima zdravlja Zvezdara, Vračar i Mladenovac danas su organizovani lekarski pregledi u prevenciji karcinoma dojke, saopštio je Gradski sekretarijat za informisanje.
Oktobar se obeležava kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke širom sveta, kako bi se skrenula pažnja na visoku rasprostranjenost ovog oboljenja. Cilj je da se podigne svest, pre svega opšte javnosti, ali pogotovo žena o... »

Rentirali vozila u Italiji, pa ih vozili u garažu u Srbiji, a odatle su izlazili samo delovi

Alo pre 8 dana
Alo: Rentirali vozila u Italiji, pa ih vozili u garažu u Srbiji, a odatle su izlazili samo delovi
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, nakon višemesečnog rada na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i Mladenovca uhapsili su sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i utaja.
Uhapšeni su M.R. (1960) i I.R.(1980) iz Mladenovca, Ž.M. (1949), M.J.(1960) i S.S. (1953) iz Titela, R.R. (1972) iz Ljubovije i Z.N.(1967) iz Novog Sada, dok su organizator i još jedan pripadnik ove grupe krivično procesuirani na... »

Borba protiv karcinoma dojke

Studio B pre 8 dana
U subotu, 13. oktobra, od 8 do 16 časova u domovima zdravlja Zvezdara, Vračar i Mladenovac preventivni pregledi za sve zainteresovane sugrađanke.
Oktobar se obeležava kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke širom sveta, kako bi se skrenula pažnja na visoku rasprostranjenost ovog oboljenja. Cilj je da se podigne svest, pre svega opšte javnosti, ali pogotovo žena o... »

Iznajmljivali kola u Italiji pa ih prodavali u Srbiji: Uhapšena auto banda, sedam osoba iza rešetaka, za dvojicom se traga

Kurir pre 9 dana
Policija je uhapsila sedam osoba iz Novog Sada, Titela, Ljubovije i Mladenovca jer se sumnja da su kola iznajmljivali u Italiji, a zatim ih dovozili u Srbiju i prodavali ih li ih rastavljali na delove, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Uhapšeni su Ž.M. (69), M.J.(58) i S.S. 65) iz... »

Svetski mediji prenose video spasavanja kučića iz Mladenovca

Noizz pre 9 dana
Azil za pse u Mladenovcu ima za cilj da spreči nehuman odnos ljudi prema životinjama, edukuje u pravoj prirodi životinja koje baš kao i mi osećaju bol, patnju, strah... Jedan od najpoznatijih sajtova čiji su heroji upravo životinje prpoznao je dobru nameru Mladenovčana početkom avgusta i od tada Internetom kruži snimak spasavanja dva šteneta koja su bila zarobljena u cevi.
" Dog Rescue Shelter Mladenovac" je stranica o kojoj se poslednjih meseci mnogo priča, a pošto su snimci došli i do stranih medija, mnogima je trebalo vremena da shvate da se zapravo čitava drama o zarobljenim psima odvijala u... »

NATO i Srbija: Vežba i pomirenje

BBC News pre 9 dana
Dve decenije nakon bombardovanja u Srbiji je održana vežba NATO saveza.
Himna NATO-a se ne može često čuti u Srbiji. Međutim, Srbija je prvi put održala vežbu pod vođstvom NATO-a, tako da je ta himna treštala ove nedelje u Mladenovcu. Srbi nisu zaboravili akciju NATO-a iz 1999. godine, kada je... »

Iznajmljivali vozila u Italiji pa ih prodavali u Srbiji (FOTO)

Politika pre 10 dana
Na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i Mladenovca uhapšeno sedam osoba
MUP je saopštio danas da je uhapšeno sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe u Italiji rentirali vozila i prodavali ih u Srbiji ili rastavljali u delove. Pripadnici Službe za borbu... »

Uhapšeno sedam osoba pod sumnjom da su rentirali automobile u Italiji, pa ih u Srbiji rastavljali u delove (foto)

BK TV pre 10 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je, posle višemesečnog rada, na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i Mladenovca policija uhapsila sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi izvršenja... »

©2018 Netmark d.o.o.