Mladenovac - vesti

Bračni par iz Prijepolja uhapšen zbog šverca narkotika

Sandžak haber pre 1 sat
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su bračni par M. C. (1984) i M. C (1984) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplijenili više od... »

Nagrada "meša selimović": Opomene na pošasti zaborava

Večernje novosti pre 7 sati
Književni kritičari biraju knjigu godine(13): Ime novog dobitnika prestižne nagrade i svi rezultati izjašnjavanja 59 članova Velikog žirija biće saopšteni u petak
Književni kritičari biraju knjigu godine(13):Ime novog dobitnika prestižne nagrade i svi rezultati izjašnjavanja 59 članova Velikog žirija biće saopšteni u petak u podne na konferenciji za medije u Vukovoj zadužbini. DUŠAN... »

Bračni par uhapšen na hotelskom parkingu: Policija u gepeku pronašla gomilu droge (video)

Srbija danas pre 10 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su bračni par M.C. (35) i M.C (35), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili više od 14 kilograma marihuane.
Policija je, na putu između Mladenovca i Beograda, na parkingu ispred jednog hotela zaustavila automobil marke "pežo“ koji su koristili osumnjičeni. "Šaban mi je posvetio pesmu pred 4.000 ljudi i platio OPERACIJU" Fudbaler otkrio... »

Bračni par uhapšen sa 14 kg marihuane

Dnevnik pre 12 sati
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su bračni par M.C. (35) i M.C (35) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili više od 14 kilograma marihuane.
Policija je, na putu između Mladenovca i Beograda, na parkingu ispred jednog hotela zaustavila automobil marke „pežo“ koji su koristili osumnjičeni i prilikom pregleda prtljažnika našla torbu u kojoj se nalazilo 15 paketa... »

Bračni par uhapšen sa 14 kg marihuane

Studio B pre 12 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su bračni par M.C. (35) i M.C (35) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili više od 14 kilograma marihuane.
Policija je, na putu između Mladenovca i Beograda, na parkingu ispred jednog hotela zaustavila automobil marke „pežo“ koji su koristili osumnjičeni i prilikom pregleda prtljažnika našla torbu u kojoj se nalazilo 15 paketa... »

Na pet minuta hoda od centra Mladenovca, a nemaju asfaltirani put

Blic pre 1 dan
Ulica Milovana Vidakovića u opštini Mladenovac više od 30 godina nije dobila asfaltirani putni prilaz do kuća. Naime, ulica se nalazi na svega pet minuta laganim hodom od samog centra Mladenovca, ali i dalje ne postoji asfalt, nego samo zemljani prirodni put. - Nama već godinama obećavaju da će se... »

Šest kandidata protiv ćustića! Premijeru i Dan BDP zasenio izbor upravnika!

Kurir pre 1 dan
Hoće li dosadašnji direktor Beogradskog dramskog pozorišta, glumac Slobodan Ćustić, ostati na čelu kuće ili će na tu funkciju doći novi čovek - znaće se naredne nedelje. Na konkurs za novog upravnika prijavilo se čak sedam kandidata: Pavle Pekić, Biljana Ramić, Predrag Kolarević, Branko... »

Vesić obišao izgradnju saobraćajnice Braće Badžak u Mladenovcu

Studio B pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je izgradnju poslednje deonice saobraćajnice Braće Badžak u Mladenovcu duge jedan kilometar.
Vesić kaže da će ova obilaznica znatno rasteretiti saobraćaj u centru Mladenovca jer će kamionski i autobuski saobraćaj biti preusmeren na ovu saobraćajnicu. – Ova ulica je važna za Mladenovac jer predstavlja neku vrstu... »

Grad Beograd u renoviranje saobraćajnice ulaže oko 220 miliona dinara: Mladenovčani dočekali uređenje ulice posle 60 godina (foto)

Telegraf pre 2 dana
On naglašava da je ovo primer kako Grad može da ulaže novac za završetak infrastrukture u prigradskim opštinama
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas poslednju, treću fazu radova na saobraćajnici Braće Badžak u Mladenovcu, čijom će izgradnjom celokupni teretni saobraćaj biti izmešten iz centralnih ulica te opštine. -... »

Ivan se popeo na vrh kilimandžara posle sedam paklenih dana, a onda je imao jaku poruku za sve

Blic pre 3 dana
U cilju podizanja svesti o deci oboleloj od raka Ivan Stevanović, tatu majstor i veliki avanturista iz Mladenovca, popeo se na Kilimandžaro, najveću planinu u Africi, sa vrhom koji se nalazi na nadmorskoj visini od 5.895 metara. Uspon koji je trajao sedam dana, u kojem su učestvovala 22 člana... »

©2019 Netmark d.o.o.