Mladenovac

Automobilom pokosio tinejdžera kod Mladenovca: Dečak preminuo na licu mesta

Top press pre 2 sata
Mladenovac – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odredili su zadržavanje D. Ž. (64) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je, kako se sumnja, sinoć oko 18… »

Tragedija kod Mladenovca: "Audi" pokosio tinejdžera, mladić preminuo na licu mesta

Večernje novosti pre 18 sati
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odredili su zadržavanje D. Ž. (64) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je, kako se sumnja, večeras oko 18 časova u… »

"Audi" pokosio dete! Dečak (15) pretrčavao ulicu, stradao na licu mesta

Blic pre 19 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odredili su zadržavanje D. Ž. (64) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je, kako se sumnja, večeras oko 18 sati u… »

Uhapšen vozač osumnjičen da je pregazio mladića

Politika pre 1 dan
Policija u Beogradu odredila je zadržavanje D. Ž. (1957) zbog postojanja sumnje da u mestu Rajkovac kod Mladenovca automobilom naleteo na mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Njemu je određeno zadržavanje zbog osnovane… »

Tragedija u Mladenovcu: "Audijem" usmrtio mladića koji je pretrčavao ulicu

B92 pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odredili su zadržavanje D. Ž. (64). On se sumnjiči da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja Navodno, on je večeras oko 18 časova u mestu Rajkovac kod… »

"Audi" pokosio dečaka u mladenovcu! Petnaestogodišnjak preminuo na licu mesta

Srbija danas pre 1 dan
Nesreća se desila oko 18 sati. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odredili su zadržavanje D. Ž. (64) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je, kako se… »

Užas kod Mladenovca - audijem pokosio dete: Policija odmah reagovala!

Mondo pre 18 sati
Užas! Užas! Policija u Beogradu odredila je zadržavanje D. Ž. (1957) zbog postojanja sumnje da u mestu Rajkovac kod Mladenovca automobilom naleteo na mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Njemu je određeno zadržavanje zbog… »

Uhapšen vozač osumnjičen da je pregazio mladića

RTV pre 19 sati
BEOGRAD - Policija u Beogradu odredila je zadržavanje D. Ž. (1957) zbog postojanja sumnje da u mestu Rajkovac kod Mladenovca automobilom naleteo na mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Njemu je određeno zadržavanje zbog… »

Osumnjičen da je kolima ubio maloletnika kod Mladenovca

Radio 021 pre 19 sati
Policija u Beogradu odredila je zadržavanje D. Ž. (64) zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, navodi se u saopštenju. On je, kako se sumnja, večeras oko 18 časova u mestu Rajkovac kod Mladenovca… »

U Mladenovcu poginuo maloletnik dok je pretrčavao ulicu, uhapšen vozač

Novi magazin pre 19 sati
Policija u Beogradu privela je D.Ž. (64) zbog sumnje da je večeras oko 18.00 sati u mestu Rajkovac kod Mladenovca automobilom naleteo na 15-godišnjeg dečaka koji je pretrčavao ulicu. Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, maloletnik… »

Vesti dana »