Mladenovac - vesti

Sudar u Mladenovcu: U saobraćajnoj nezgodi na mostu povređene dve osobe, jedna od njih je dete

Blic pre 2 dana
U čeonom sudaru dva automobila koji se oko 13 sati dogodio u Mladenovcu povređene su dve osobe, od kojih je jedna dete, potvrđeno je "Blicu" u hitnoj službi. - Naša ekipa je odmah izašla na teren, ali je sa mesta nezgode otišla pravo u centar grada, te još ne znamo ima li više povređenih, ali nam... »

Ne prete mu zelenaši: Darko Lazić sa verenicom u istom apartmanu

Večernje novosti pre 3 dana
U banji Selters o pevaču brine majka Branka, stiže i devojka Marina. Folkeru će tokom rehabilitacije moći da se pridruže i ostali članovi porodice, prijatelji, ali i obožavaoci
ZBOG folk pevača Darka Lazića, koji je već desetak dana na oporavku u banji Selters kod Mladenovca, nisu pojačane mere obezbeđenja u toj ustanovi, niti mu, kako tvrde tabloidi, prete zelenaši. To je u petak ekskluzivno za... »

UNS osuđuje pretnje uredniku lista „Dnevnik Mladenovački“ Milanu Jankoviću

Cenzolovka pre 3 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje pretnje koje je uredniku lista „Dnevnik Mladenovački“ Milanu Jankoviću na jučerašnjoj sednici Skupštine gradske opštine Mladenovac uputio pomoćnik predsednika opštine Mikan Mirosavić.
Kada se okrenuo da fotografiše glasanje za usvajanje zapisnika, kako je UNS-u rekao Janković, Mirosavić mu je rekao da „ga ne slika i da će sve da mu polupa“. „Posle više od sat vremena od te pretnje krenuo sam iz sale. Prošao... »

UNS osudio pretnje uredniku lista iz Mladenovca

Novi magazin pre 3 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo je danas pretnje koje je uredniku lista "Dnevnik Mladenovački" Milanu Jankoviću na sednici Skupštine opštine Mladenovac uputio pomoćnik predsednika opštine Mikan Mirosavić, navodi se u saopštenju tog udruženja.
Kako se navodi u saopštenju UNS-a, Mirosavić je vređao i pretio Jankoviću kada je krenuo da fotografiše glasanje za usvajanje zapisnika. "Osim što je nastavio da me vređa, pretio mi je da će da me nađe i ubije", rekao je Janković... »

Darko Lazić stao na noge: Otkrivamo detalje o pevačevom oporavku, psihičkom stanju i potencijalnom problemu

Blic pre 3 dana
Pevač Darko Lazić, koji je u ponedeljak počeo s elektroterapijama, uz pomoć tima lekara, za samo nekoliko dana od početka terapije uspeo je da stoji na nogama. Zdravstveno stanje Darka Lazića se poboljšava iz dana u dan. Iako je pre samo nešto više od mesec dana, 23. oktobra, doživeo tešku... »

Sin bate živojinovića razočaran! Miljko: Urušili su ime mog oca! Ne dobija legat, nego sobu!

Kurir pre 3 dana
Bard našeg glumišta Velimir Bata Živojinović neće dobiti legat u svojoj rodnoj Koraćici. Umesto muzeja, spomen-parka i bioskopa, čuvenom Valteru će u blizini osnovne škole biti podignut vizitorski centar, odluka je političara u Mladenovcu. "Neki mediji su požurili da objave vest da će Bata dobiti... »

Darku zdravstveno plaća rehabilitaciju, mama Branka plaća dnevno 5.200, dok verenicu švercuju: Marina je non-stop u banji, brine i čuva Lazića, a za 21 dan će uštedeti 110.000 dinara

Kurir pre 4 dana
Darko Lazić (27), koji će narednih mesec dana, a verovatno i duže, provesti u Institutu za rehabilitaciju „ Selters“ kod Mladenovca, boravi tamo o trošku RFZO. On je, kako saznajemo, dobio uput na tri nedelje, a nalazi se u apartmanu, koji deli sa majkom i verenicom Marinom. Njegova majka Branka,... »

Darkova verenica ne plaća boravak u Seltersu, a sada su pacijenti otkrili kako se Lazić ponaša

Alo pre 4 dana
Alo: Darkova verenica ne plaća boravak u Seltersu, a sada su pacijenti otkrili kako se Lazić ponaša
Darko Lazić (27), koji će narednih mesec dana, a verovatno i duže, provesti u Institutu za rehabilitaciju „Selters“ kod Mladenovca, boravi tamo o trošku RFZO. On je, kako saznajemo, dobio uput na tri nedelje, a nalazi se u apartmanu, koji deli sa majkom i verenicom Marinom. Njegova majka Branka, koja je sa njim sve vreme, za svoj boravak plaća 5.200 dinara po danu, dok se verenica Marina, kako saznaje „Alo!“, švercuje!
Naime, Marina se ne vodi kao stalni gost u Institutu, iako iz njega ne izlazi, a tako će pevač i ona uštedeti najmanje 110.000 dinara za prve tri nedelje. - jer tri nedelje neće biti dovoljne za kompletan oporavak - rekli su nam... »

Samo što je izašao iz bolnice! Laziću se zdravlje naglo pogoršalo! "Koliko će još da traje?" Novi problemi za pevača!

Srbija danas pre 5 dana
Zdravstveno stanje Darka Lazića, koji već nekoliko dana boravi u Institutu za rehabilitaciju Selters u Mladenovcu, naglo se pogoršalo nakon što je krenuo na fizikalnu terapiju.
Naime, samo dan nakon što je Lazić, prvi put posle nesreće, stao na noge, pevač, ali i medicinsko osoblje Seltersa suočili su se sa novim problemom. Kako mediji saznaju, Lazić se bori sa anksioznošću, a prvi napad panike doživeo... »

Saznajemo: Doktori doneli odluku o prilasku Darku Laziću

Blic pre 6 dana
Darko Lazić od prošle nedelje nalazi se na lečenju u banji u Mladenovcu. Pevač leži u apartmanu, a sa njim u sobi je od početka lečenja samo majka Branka, dok ga verenica Marina povremeno posećuje i prespava u sobi. Razlog za ovakvu podelu leži u tome što su doktori u banji zamolili porodicu da... »

©2018 Netmark d.o.o.