U svakom trenutku je moguće da se na najposećenijim domaćim
sajtovima objavi nešto važno za Vas.
Uz Internet kliping znaćete
to u roku od 15 minuta!


iskustva korisnika
Tanja

Tanja Tatomirović

magistar komunikologije
direktor Sektora za
korporativne komunikacije
SBB - Srpske kablovske mreže
member of Adria Cable Group

„Kada radite posao vezan za komunikacije, s nestrpljenjem čekate objavu o svojoj kompaniji ili konkurentu. Kada je krizna komunikacija u pitanju, ne postoji jednostavniji i bolji način od Naslovi internet klipinga da budete obavešteni u trenutku, da biste u trenutku mogli i da odreagujete. Ni jedan press clipping, ni jedna pretraga ne mogu dati korisniji i brži rezultat."

Nada Filiopović

Nada Filipović

Deputy Country Manager
Regional Hub Office
Grayling Serbia

„Sve veći broj kompanija i njihovih predstavnika za odnose sa javnošću shvata značaj komunikacije sa ciljnim javnostima putem interneta. Osim građenja pozitivnog imidža, onlajn komuniciranje definitivno pomaže prilikom kriznih situacija, za koje znamo da, u najvećem broju slučajeva, počinju upravo na internetu. Odgovorni PR stručnjaci ne smeju zanemariti onlajn komuniciranje prilikom savetovanja svojih klijenata kako da grade svoj imidž a Naslovi internet kliping je nezamenljiv alat koji im u tome pomaže.”


vesna danilovac

Vesna Danilovac

"Spiritus movens"

„Veoma koristan alat u radu, koji na najbrži i najjednostavniji način prosleđuje sve informacije koje su mi važne u radu sa klijentima, a vezane su za njihove proizvode, usluge ili konkurenciju. Takođe, pruža mogućnost "samopristizanja" informacija, koje su targetirane, u trenutku njihove on-line objave.
Odličan asistent, koji nikada nije ništa propustio."

Eniac

Nebojša Radović

Internet marketing konsultant

„Popularnost Internet medija nam je donela novu dimenziju komunikacije kroz mogućnost da u realnom vremenu pratimo šta se priča o našem brendu. Naslovi Internet kliping ovaj proces čini utoliko efikasnijim, kako nas u istog trenutka stavlja u centar zbivanja. Od zadovoljnog korisnika nas vrlo često deli samo pravovremena i kvalitetna reakcija a zahvaljujući Naslovi Internet klipingu od iste ste samo jedan klik daleko. To čini Internet kliping nezamenljivim alatom svakog ko se bavi online komunikacijama.”