HRT 2

HRT 2

06:22
info
Znanstveni krugovi
Tjedna emisija, prati rad naših znanstvenika i gostovanja inozemnih stručnjaka, predstavlja najvažnije događaje u recentnoj znanosti u Hrvatskoj, podsjeća na važne obljetnice i velike znanstvenike.
06:50
info
Glas domovine
U emisiji: razgovor s njemačkom glumicom hrvatskog podrijetla Valentinom Pahde; koliko je pisaca u svijetu koji pišu na hrvatskom jeziku i kakve su njihove veze s domovinom; u subotičkom kazalištu.
07:16
serija
Gorski liječnik
Anne i dalje pokušava prevladati šok zbog Franziskine trudnoće, a Martin poduzima sve što je u njegovoj moći kako bi je uvjerio da će sve uspjeti riješiti zajednički, kao bračni par.
08:09
info
Dr. Oz
Ne postoji ništa što Martha Stewart ne može učiniti! Pokazat će vam kako u svakoj prostoriji kuće učiniti gotovo bilo što. Internetska pop zvijezda dr.
08:59
Priroda i prijateljice
U ovoj epizodi Sandi će komičarku i tipičnu gradsku curu Jenny Eclair počastiti odmorom u Walesu. Pokazat će joj dolinu Wye i prelijepo gorje Malvern.
09:52
info
George Clarke - Čudesne zamisli
George upoznaje majku koja oronulo spremište želi preurediti u trosobnu oazu u kojoj bi mogla uživati s obitelji, kao i mladi par koji nastoji stvoriti luksuzan dom na brodu.
10:44
serija
Doktor Martin
Dr Martin je ugledni hirurg iz Londona, koji u želji za životom u mirnom kraju, dolazi u živopisno selo na mesto preminulog, starog doktora.
11:38
serija
Gorski spašavatelji
Ozlijeđeni pas potakne potražnu akciju gorskih spašavatelja jer je njegova vlasnica Marie Vogt, inače srčana bolesnica, netragom nestala. U gorju je s muškarcem kojeg jedva poznaje.
12:24
Smeđoglavi batić, vivak i orao krstaš: Povratak ugroženih vrsta
Gubitak staništa, ciljani progon i ubijanje glavni su razlozi zbog kojih je ugrožen austrijski ptičji svijet. Let nekih ptica na nebu može se promatrati samo u zaštićenim područjima. Na zaštiti...
13:21
serija
Detektiv Murdok
1890. godine. Vilijam Murdok koristi napredne forenzičke tehnike za to vreme, uključujući analizu otisaka prstiju i praćenje dokaznog materijala, kako bi rešio neka od najužasnijih ubistava u gradu.
14:12
info
Poslovni plan
Emisija donosi najnovije vijesti iz ekonomije, govori o perspektivama, ekonomskim prognozama, kretanju BDP-a, problemima i generatorima rasta.
14:43
info
Planeta blaga
Istoričar ser Kristofer Klark istražuje najfascinantnija mesta širom planete - od Nacionalnog parka Serengeti, u Tanzaniji, preko Jordanske pustinje, do grada Venecije.
15:41
sport
Best of osmine finala: Hrvatska - Japan, snimka
Best of osmine finala
17:25
sport
Vaterpolo, Završnica kupa: 1. polufinale (m), Mladost - Jug AO
Vaterpolo, Završnica kupa - 1. polufinale (m), prijenos
18:55
sport
Vaterpolo, Završnica kupa: 2. polufinale (m), Solaris - Jadran
Vaterpolo, Završnica kupa - 2. polufinale (m), prijenos
20:15
sport
QATARA
Svaki dan, od početka Svjetskog prvenstva u nogometu, 20. studenoga, do njegovog završetka, 18. prosinca, emisija vas vodi kroz nogometne teme u Katru.
21:20
film
Poslednji kralj Škotske
Mladi škotski lekar Nikolas Garigan odlazi u Ugandu u potrazi za uzbuđenjem, romantikom i zadovoljstvom pomaganja državi kojoj su istinski potrebne njegove lekarske veštine, da bi se bizarnim spletom...
23:25
serija
Zaliv
Radnja ove kriminalističke drame odigrava se u priobalnom gradu Morekambeu u kom pratimo život i rad detektivke Lise Armstrong. Lisa je majka dvoje dece i radi za policijsku službu Zapadnog Lankašira...
00:16
serija
Domovina
Carrie dogovara sastanak. Hakani nailazi na probleme kod kuće. Saul sklapa dogovor.
01:08
serija
Domovina
Saul planira objavu. Carrie doživi iznenađenje.
01:52
Glazba, glazba...
Iz bogatog arhiva Hrvatske televizije vidjet ćemo izvedbe mnogih naših popularnih i nezaboravnih pjesama te gledati zanimljive, kao i rijetko prikazivane nastupe poznatih hrvatskih glazbenika nekad.
02:21
Noćni glazbeni program
U noćnim satima prikazujemo nove spotove, snimke koncerata i festivala te glazbene emisije iz arhive HTV-a.
04:16
Noćni glazbeni program
Jedan u nizu koncerata iz ciklusa "U ozračju tambure" posebna je glazbena priča Iz majstorske radionice Bože Potočnika, sjajnog skladatelja, dirigenta, pedagoga i virtuoza niza žičanih glazbala....
05:22
info
Regionalni dnevnik
Ekipe HTV-a iz svih hrvatskih županija donose najzanimljivije aktualne događaje i priče iz cijele zemlje, a tu je i detaljna regionalna vremenska prognoza.
05:53
Art a la carte
Od ponedjeljka do četvrtka uživo pratimo kulturne događaje i fenomene s temama iz likovnih umjetnosti, klasične glazbe, književnosti, kazališta, plesa, arhitekture i dizajna, popularne glazbe, filma.