Cinemania

Cinemania

06:45
film
Želeo bih da me neko negde čeka
U prelepoj porodičnoj kući Aurora slavi svoj 70. rođendan, u društvu svoje četvoro dece i tu počinje priča o braći i sestrama.
08:15
film
Hajdi
Priča o mladoj devojci koja živi u švajcarskim Alpima sa svojim dedom koji čuva koze.
10:30
film
Mumini i zimske čarolije
Ova zima je izuzetna! Mumini odlučuju da ostanu budni i da istraže zimu umesto da je prespavaju, kao i obično. Međutim, nisu mogli ni da zamisle kako ona izgleda! Raznolika stvorenja lutaju usred...
12:20
film
Najbolji pas
Pošto su njegovog partnera, policajca, ubili teroristi, pas Rino dobija novog partnera, Džejka, u borbi protiv kriminalne organizacije.
14:15
film
Nepomirljivi
Divlji zapad. Porodica Zakari živi na imanju okružena nepoverljivim komšijama i Indijancima, sa kojima mir nikada nije siguran. Najstariji sin Ben upravlja uzgojem stoke u čemu mu pomažu mlađa braća...
16:45
film
Igra smrti
Bili Lo je poznata i uspešna zvezda borilačkog filma, a njegova devojka En Moris, pevačica u usponu. Uspešni par nađe se pod pritiskom menadžerske firme koja želi da upravlja njihovim karijerama. Bili...
18:55
film
Udaljeno susedstvo
Od reditelja poznatog filma "Irina Palm" dolazi nam priča o pedesetogodišnjem Tomasu, porodičnom čoveku, zamorenom jednoličnim životom.
21:00
film
Zlatna Planina
23:30
film
Već mi nedostaješ
Prijateljstvo dve dugogodišnje drugarice, dolazi u iskušenje nakon što jedna zasnuje porodicu a druga se ozbiljno razboli.
01:50
film
Krvavi provod u kući Harkerovih
Prošle su generacije otkako je pradeda Harkerovih ubio grofa Drakulu. Sada su braća Harker i njihov najbolji prijatelj Ned gradska šala, sve dok se ne pojavi pravi vampir.
03:40
film
Fantomsko svetlo
Nezadovoljni letnji berzanski izvođač zanemaruje sujeverje oko Šekspirovog "Magbeta", oslobađajući kletvu na svoju kompaniju.
05:20
Čovek koji je ukrao Benksija
Godine 2007. Benksi dolazi u Palestinu da slika na zidovima grada.