HBO 2 HD

HBO 2 HD

06:00
film
Bebisiterke
Anžel, žena u tridesetim godinama bez papira, počinje da radi kao dadilja u šik pariskom kvartu da bi se sakrila od gangstera kojeg je prevarila.
07:41
serija
Ostrvo Letnji Kamp
Oskar mora da odvlači Lusi pažnju dok joj Jetiji spremaju iznenađenje.
07:56
film
Štrumpfovi 2
Štrumfovi se udružuju s ljudskim prijateljima kako bi spasili Štrumfetu koju je oteo Gargamel, jer ona zna tajne čini koje čarobnjakova nova stvorenja Nevaljalce, mogu da pretvore u prave Štrumfove.
09:41
film
Nemoguća misija - Protokol duh
IMF je zatvoren kada je doveden u vezu sa globalnom terorističkom bombaškom zaverom. Iniciran je Protokol duh, a Itan Hant i njegov novi tim moraju da rade iz potaje i operu ime organizacije. Bez...
11:51
serija
Vitezovi Gotama
Niz zagonetnih tragova vodi Tarnera i Duelu na jedan od tajnih sastanaka Suda.
12:35
serija
Štreberi
Šeldon pokušava da očita momcima lekciju, nakon što ga isključe iz potencijalno vredne investicije u bitkoinu; Snimak star sedam godina otkriva tajnu o Leonardovoj i Peninoj vezi.
12:56
serija
Štreberi
Šeldon i Ejmi pokušavaju da umanje stres oko planiranja venčanja uključujući matematiku u proces.
13:20
film
Odbegla: Priča o Kari Robinson
15-godišnja Kara Robinson preživljava otmicu i na kraju hvata serijskog ubicu.
14:50
film
Jadnici
Žan Valžan napušta zatvor da započne novi život, ali ga proganja opsesivni policajac. Valžan na kraju pronalazi iskupljenje i čast.
17:25
film
Priča o ajkulama
Kad je sin gangsterskog bosa ajkule slučajno ubijen u lovu, njegov potencijalni plen i njegov brat vegetarijanac odlučuju da iskoriste događaj u svoju korist
19:01
film
Petogodišnja veridba
Godinu dana nakon prvog susreta, Tom je zaprosio svoju devoju Vajolet. Međutim, neočekivani događaji stalno ih sprečavaju da dođu do oltara.
21:05
film
Igre gladi: Sjaj Slobode 1. deo
Pod vođstvom predsednika Koina i uz savete svojih prijatelja od poverenja, Ketnis se bori da spase Petu i naciju dirnutu njenom hrabrošću.
23:06
info
Revolucionarna otkrića: Pronalazak sveta
Scientists around the world are working on projects dealing with space and space travel - extraterrestrial life, colonising Mars, the Big Bang and rocket development.
01:25
film
Liga pravde Zeka Snajdera
U želji da Supermenova žrtva ne bude uzalud, Brus Vejn udružuje snage sa Dajanom Prins i planira da angažuje tim metaljudi da bi zaštitio svet od nadolazeće opasnosti katastrofalnih razmera.
05:26
film
Put do slobode
Kratki dokumentarni film koji ispituje sistem kaucija kroz vizuru jedne neustrašive aktivistkinje i optuženih koje ona podržava.
06:00
serija
Ostrvo Letnji Kamp
Lusi i mladi Jeti po imenu Frulica se svađaju oko pravilnog načina za odgajanje beba jetija koje su pronašli.