Sport Klub 2

Sport Klub 2

07:00
sport
Fudbal - Ruska liga: Dynamo - Akhmat
Ruska fudbalska liga je sve bliže kvalitetom ligama "Petice" i ne treba posebna pozivnica da na malim ekranima pratite duele velikana kao što su Zenit St. Petersburg, CSKA i Spartak Moskva.
08:45
sport
Fudbal - Championship: Pregled
Engleski Čempionšip je najposećenija druga liga na svetu. Svake sezone 24 ekipe kreće u neizvesnu trku za plasmanom u Premier ligu.
09:15
sport
Fudbal - Španska liga: Pregled
Primera se godinama smatra najboljom evropskom fudbalskom ligom. Osnovana je 1929. godine te broji 20 ekipa u trci za prvakom Španije.
10:10
sport
Bayern TV: Bayern - Schalke (Bundesliga)
Bajern TV vodi vas kroz istoriju i sadašnjost ovog bavarskog velikana. Pogledajte najnovije vesti i sve utakmice i zanimljivosti iz Minhena.
12:00
sport
Odbojka - Turska liga (m): Bursa - Halkbank
Prva turska odbojkaška liga smatra se jednom od najboljih liga Evrope. Osnovana je 1970. godine te se 12 klubova bori za titulu prvaka Turske.
13:45
sport
SK Mix
Najbolji, najsmešniji, najčudniji, sve što ima veze sa superlativima videćete u ovom specijalnom kolažu. I verujte, neće vam biti dovoljno da ga odgledate samo jednom...
14:00
sport
NASCAR: Playoffs: Bristol, pregled
National Association for Stock Car Auto Racing ili skraćeno NASCAR je najpoznatija automobilska organizacija pod čijom ingerencijom i strogim pravilima se organiziraju auto utrke za tzv. "stock car".
15:00
sport
Fudbal - Moldavska liga: Dinamo Tiraspol - Petrocub
Moldavska liga (Divizia Națională) je najviše fudbalsko takmičenje u Moldaviji. Liga je nastala 1992, posle raspada Sovjetskog Saveza. Ligom upravlja Fudbalski savez Moldavije.
16:55
sport
Auto, emisija o automobilima
Brend Auto je prvi i najstariji privatni automobilski medij na prostoru bivše Jugoslavije i više od 30 godina vas izveštava o najaktuelnijim dešavanjima u automobilskoj industriji iz zemlje i sveta.
17:30
sport
Košarka - Litvanska liga: Prienai - Rytas
Litvanska košarkaška liga (Lietuvos krepšinio lyga) je najviši rang košarkaških takmičenja u Litvaniji. Liga je osnovana 1993. godine i u njoj se takmiči 10 klubova.
19:15
sport
Na današnji dan
Podsećanje na godišnjice uspeha sportista, klubova i reprezentacije koji su se dogodili na današnji dan.
19:30
sport
Fudbal - Premijer liga: Pregled
Od svog službenog početka 1992. godine samo se šest klubova okitilo naslovom prvaka jednog od najcenjenijih evropskih fudbalskih takmičenja, engleske Premier lige.
20:30
sport
Američki fudbal - NFL: Las Vegas - New Orleans
NFL je najpopularnija liga američkog fudbala na svetu. Kroz 16 kola regularne sezone, plejofa i Superbola NFL oduševljava sve ljubitelje ove veličanstvene igre.
23:00
sport
Barca TV: Barcelona - Elche (Gamper Trophy)
Ljubitelji ponosa Katalonije će sigurno doći na svoje praćenjem najnovijih vesti vezane za njihov najdraži klub Barselonu. Pratite događaje vezane za katalonski klub 24 sata dnevno svaki dan!
00:45
sport
Fudbal - Turska liga: Pregled
Superliga Turske u fudbalu je najjača fudbalska liga u Turskoj. Najviše titula do sada osvojio je Fenerbahče (18 titula). Liga je osnovana 1957. godine.
01:30
sport
Tenis - ATP 500: Hamburg
ATP 500 je serija teniskih turnira za muškarce. Ranije je bila poznata kao Gran pri super serija i ATP međunarodna zlatna serija.