Sport Klub 3

Sport Klub 3

06:30
sport
Fudbal - Premijer liga: Wolves - Manchester City
Od svog službenog početka 1992. godine samo se šest klubova okitilo naslovom prvaka jednog od najcenjenijih evropskih fudbalskih takmičenja, engleske Premier lige.
08:15
sport
Američki fudbal - NFL: Las Vegas - New Orleans
NFL je najpopularnija liga američkog fudbala na svetu. Kroz 16 kola regularne sezone, plejofa i Superbola NFL oduševljava sve ljubitelje ove veličanstvene igre.
10:45
sport
Fudbal - Championship: Pregled
Engleski Čempionšip je najposećenija druga liga na svetu. Svake sezone 24 ekipe kreće u neizvesnu trku za plasmanom u Premier ligu.
11:15
sport
Fudbal - Ruska liga: Dynamo - Akhmat
Ruska fudbalska liga je sve bliže kvalitetom ligama "Petice" i ne treba posebna pozivnica da na malim ekranima pratite duele velikana kao što su Zenit St. Petersburg, CSKA i Spartak Moskva.
13:00
sport
Fudbal - Španska liga: Pregled
Primera se godinama smatra najboljom evropskom fudbalskom ligom. Osnovana je 1929. godine te broji 20 ekipa u trci za prvakom Španije.
14:00
sport
Fudbal - Kineska liga: Shijiazhuang - Shanghai
Sve popularnija fudbalska Kineska Super liga ima sve više pratioca fudbala na celom svetu. Od osnivanja 2004. uz priliv kapitala raste kvalitet lige što će sigurno zaokupirati vašu pažnju.
15:55
sport
Zlatni momenti YU sporta
Momenti koji su obeležili bogatu istoriju jugoslovenskog sporta.
16:10
sport
Bayern TV: Bayern - Schalke (Bundesliga)
Bajern TV vodi vas kroz istoriju i sadašnjost ovog bavarskog velikana. Pogledajte najnovije vesti i sve utakmice i zanimljivosti iz Minhena.
18:00
sport
Hokej na ledu - KHL: Bars - Avangard
Druga po redu najjača liga sveta je KHL odnosno "Kontinental Hockey League". Osnovana je 2008. i sadrži klubove iz više evropskih i azijskih zemalja sa kontinuiranim planom proširenja.
20:20
sport
Na današnji dan
Podsećanje na godišnjice uspeha sportista, klubova i reprezentacije koji su se dogodili na današnji dan.
20:30
sport
Odbojka - Turska liga (m): Bursa - Halkbank
Prva turska odbojkaška liga smatra se jednom od najboljih liga Evrope. Osnovana je 1970. godine te se 12 klubova bori za titulu prvaka Turske.
22:00
sport
SK Mix
Najbolji, najsmešniji, najčudniji, sve što ima veze sa superlativima videćete u ovom specijalnom kolažu. I verujte, neće vam biti dovoljno da ga odgledate samo jednom...
22:15
sport
LoL - EU Masters: 1/4 Finale
EU Masters je vrhunski, evropski, poluprofesionalni turnir na kom učestvuju najbolji e-sport timovi iz svake zemlje.
00:00
sport
Fudbal - Segunda division: Pregled
Liga Segunda druga je po veličini liga španskog fudbala. Osnovana je 1929. godine i broji ukupno 22 ekipe u borbi za ulazak u Primeru.
01:00
sport
NASCAR: Playoffs: Bristol, pregled
National Association for Stock Car Auto Racing ili skraćeno NASCAR je najpoznatija automobilska organizacija pod čijom ingerencijom i strogim pravilima se organiziraju auto utrke za tzv. "stock car".
01:55
sport
Futsal - Brazilska liga: Marreco - ACBF
Liga Nacional de Futsal je najkvalitetnija futsal liga u Brazilu, a osnovana je 1996. godine s ciljem stvaranja prvenstva sa najboljim futsal timovima u zemlji.
03:25
sport
Fudbal - Moldavska liga: Dinamo Tiraspol - Petrocub
Moldavska liga (Divizia Națională) je najviše fudbalsko takmičenje u Moldaviji. Liga je nastala 1992, posle raspada Sovjetskog Saveza. Ligom upravlja Fudbalski savez Moldavije.
05:10
sport
Odbojka - Slovenačka liga: Volley Ljubljana - Merkur Maribor
1. DOL odbojkaška liga je najviši rang slovenačke klupske odbojke. Liga broji deset klubova koji u dvokružnom sistemu takmičenja love što bolje pozicije za plejof. Dve najbolje ekipe prolaze u finale...