Sport Klub 4

Sport Klub 4

06:15
sport
Fudbal - Japanska liga: Sagan Tosu - Yokohama
J1 Liga je najviši fudbalski rang u Japanu. Osnovana je tek 1993. godine i od tada u njoj nastupaju profesionalni fudbalski klubovi. Pre te godine fudbal se u Japanu igrao amaterski.
08:05
sport
Fudbal - Slovenačka 2. liga: Triglav - Radomlje
Druga slovenska fudbalska liga beleži svoj početak nakon raspada bivše Jugoslavije 1991. godine. Proverite na vašim tv ekranima šta vam sve može ponuditi drugi najviši rang slovenačkog fudbala.
09:50
sport
Fudbal - 3. Bundesliga: Hansa - Duisburg
3. Liga je treći nivo nemačkog fudbala. Liga je počela sa sezonom 2008./09., kada je zamenila Regionalligu, dotadašnji treći nivo nemačkog fudbalskog takmičenja. U nemačkom fudbalskom sistemu, liga se...
11:30
sport
Fudbal - Turska liga: Denizli - Trabzon
Superliga Turske u fudbalu je najjača fudbalska liga u Turskoj. Najviše titula do sada osvojio je Fenerbahče (18 titula). Liga je osnovana 1957. godine.
13:15
sport
Ekstremni svet sporta
Ekstremni sportovi nisu samo proizvod viška adrenalina, oni su način izražavanja jedne generacije, kompletna kultura življenja.
13:45
sport
Fudbal - Premijer liga: Leeds - Fulham
Od svog službenog početka 1992. godine samo se šest klubova okitilo naslovom prvaka jednog od najcenjenijih evropskih fudbalskih takmičenja, engleske Premier lige.
15:35
sport
Fudbal - Španska liga: Getafe - Osasuna
Primera se godinama smatra najboljom evropskom fudbalskom ligom. Osnovana je 1929. godine te broji 20 ekipa u trci za prvakom Španije.
17:15
sport
Rivalitet legendi
Vukli su jedni druge napred, uvek je neki rivalitet izdizao sport na lestvicu više. Najbolji sportisti svih vremena, iz svih sportova.
17:40
sport
Na današnji dan
Podsećanje na godišnjice uspeha sportista, klubova i reprezentacije koji su se dogodili na današnji dan.
18:00
sport
Fudbal - Ruska liga: Dynamo - Akhmat
Ruska fudbalska liga je sve bliže kvalitetom ligama "Petice" i ne treba posebna pozivnica da na malim ekranima pratite duele velikana kao što su Zenit St. Petersburg, CSKA i Spartak Moskva.
20:00
sport
Omaž zvezdama
Bokseri, fudbaleri, košarkaši... Najbolji sportisti svih vremena, iz svih sportova. Na istom mestu, u isto vreme, kako ih uporediti i kako napraviti večne liste.
22:00
sport
Fudbal - Championship: Nottingham Forest - Cardiff
Engleski Čempionšip je najposećenija druga liga na svetu. Svake sezone 24 ekipe kreće u neizvesnu trku za plasmanom u Premier ligu.
23:50
sport
Fudbal - Kolumbijska liga: Pereira - Santa Fe
Kolumbijska liga (Categoria Primera A) je najviši rang kolumbijskog klupskog fudbala. Osnovana je 1948. godine i u njoj se trenutno takmiči 20 klubova.
01:35
sport
Uži izbor
Najbolji sportisti svih vremena, iz svih sportova. Na istom mestu, u isto vreme, kako ih uporediti i kako napraviti večne liste. Neko će probati ono o čemu se decenijama priča...
02:00
sport
Ekstremni svet sporta
Ekstremni sportovi nisu samo proizvod viška adrenalina, oni su način izražavanja jedne generacije, kompletna kultura življenja.
02:30
sport
Fudbal - Holandska liga: AZ Alkmaar - Zwolle
"Eredivisie" najviši je rang fudbalskog takmičenja u Holandiji. Kolevka totalnog fudbala iz sezone u sezonu oduševljava nas neizvesnim te efikasnim susretima.
04:15
sport
Fudbal - Ukrajinska liga: Ingulets - Desna
Takmiči se 16 ekipa, po dvostrukom liga sistemu, po dve utakmice svako sa svakim (30 kola).
06:00
sport
Fudbal - Slovačka liga: Ružomberok - Zemplin
Superliga Slovačke u fudbalu, trenutno poznata kao Fortuna liga po sponzoru, je najviši rang fudbalskih takmičenja u Slovačkoj. Liga je osnovana 1993. nakon raspada Čehoslovačke. Ligu trenutno čini 12...