Sport Klub 4

Sport Klub 4

06:45
sport
Fudbal - Španska liga: Najava španske lige
Primera se godinama smatra najboljom evropskom fudbalskom ligom. Osnovana je 1929. godine te broji 20 ekipa u trci za prvakom Španije.
07:10
sport
Košarka - Evrokup: Pregled Eurocupa
Drugo po težini takmičenje u evropskoj klubskoj košarci sigurno zavređuje pažnju ljubitelja košarke. Iako je pomalo u senci Evrolige, Evrokup nudi obilje iznenađenja i kvalitetne košarke.
07:45
sport
Košarka - Evroliga: Maccabi - Crvena zvezda
Najjače klupsko takmičenje u košarci na području Evrope svake sezone privlači pažnju velikog broja zaljubljenika košarku. Kao takmičenje visokog kvaliteta verujemo da će privući vašu pažnju.
09:45
sport
Fudbal - Kineska liga: Shenzhen - Guangzhou Evergrande
Sve popularnija fudbalska Kineska Super liga ima sve više pratioca fudbala na celom svetu. Od osnivanja 2004. uz priliv kapitala raste kvalitet lige što će sigurno zaokupirati vašu pažnju.
11:30
sport
Fast Zone
U ovoj emisiji, videćemo šta se dešava na serijama koje ne prenosi Sport Klub. I ovde ima kvalitetnih i ambicioznih vozača koji žele da se probiju u sam vrh.
12:00
sport
Košarka - Turska liga: Afyon - Galatasaray
Zna se ko su favoriti za tursko prvenstvo. Ali, zna se i da su ostali klubovi dovoljno moćni da mogu da ih ugroze.
14:00
sport
Fudbal - Finska liga: Inter - Kups
Kups ima šansu da proslavi istorijsku titulu, ali sve bi moglo da se zakomplikuje u ovom kolu. Ako pobede, verovatno bi u Kuopiju usledilo nezapamćeno slavlje.
16:00
sport
Fudbal
Najbolji fudbal na najboljem Klubu.
18:00
sport
SK Moments
Suze, znoj i smeh, sve je to sastavni deo sporta. A najbolji sport je uvek bio i uvek će biti na najboljem klubu...
18:15
sport
F1 H2O: F1 H2O: China - 1. TRKA
F1 H20 ili doslovno Formula 1 na vodi je najuzbudljivije i najbrže takmičenje motorizovanih plovila. Ako volite oktansku brzinu, snagu i izdržljivost na kopnu, sigurno će vam se svideti i na vodi!
19:30
sport
Fudbal - Rumunska liga: Cluj - Universitatea
Kluž brani titulu, a Univerzitatea iz Krajove će im biti veliki izazov. Ovo je duel trenutno prvog i trećeg tima na tabeli.
21:30
sport
Košarka - Evroliga: Pregled Euroleague
Najjače klupsko takmičenje u košarci na području Evrope svake sezone privlači pažnju velikog broja zaljubljenika košarku. Kao takmičenje visokog kvaliteta verujemo da će privući vašu pažnju.
22:15
sport
Tenis - WTA i ATP: Sinner - Wawrinka + Bencic - Mladenovic + Pavlyuchenkova - Muchova
03:00
sport
Ragbi - Svetsko prvenstvo: New Zealand - R. Ireland, 1/4 Finale
Svetski kup u ragbiju 2019. godine biće deveti svetski kup ragbija, a u Japanu će se održati od 20. septembra do 2. novembra. Ovo će biti prvi put da se turnir održi u Aziji i izvan tradicionalnog...
04:45
sport
Košarka - Turska liga: Tofas - Ankara
Turska košarkaška Super liga kao najjači rang profesionalne turske košarke sigurno je jedna od jačih liga na starom kontinentu.