Strašna liga šampiona: Gigant ispao - džabe mu ekipa od 889 miliona evra, a sedmostruki prvak Evrope uradio ono što nije više od decenije!

Večernje novosti 08.03.2023  |  Novosti online

LIGA šampiona je u sredu nastavljena sa nove dve revanš utakmice osmine finala. Moćni Pari Sen Žermen je ispao iz elitnog nadmetanja, nakon što je po drugi put izgubio od Bajerna, sada sa 2:0 u Minhenu, nakon 0:1 u glavnom gradu Francuske, a ekipa Milana je u Londonu sačuvala minimalnu prednost iz prvog meča sa Totenhemom, pa je uz tih 1:0 iz Italije i 0:0 u drugoj utakmici prošla među osam najboljih timova Evrope prvi put posle 11 godina.

FOTO: Tanjug/AP Ekipa pariskih "svetaca" napravljena je da bi harala fudbalom. Zato je izveden najveći transfer svih vremena, kada je Nejmar doveden iz Barselone. Zato je doveden i Kilijan Mbape iz Monaka u drugom najvećem transferu u istoriji fudbala. Zato je stigao i Lionel Mesi, posle završetka saradnje sa Barselonom. Ali, ni oni, ni ostatak tima koji je procenjen na 889 miliona evra nije ni ove godine uspeo da se domogne evropske krune. Štaviše, ispao je već u

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja