Mileni su lekari rekli da NE SME DA IMA MUŠKO DETE! Za 6 godina ostala je bez TROJICE SINOVA: Misteriozno su umirali jedan za drugim, a onda je došla Nikolina

Dnevnik 17.07.2023

Bračni par Simić, Milan i Milena iz okoline Bijeljine za 19 godina zajedničkog života sahranili su trojicu sinova. Jedan za drugim umirali su pod nerazjašnjenim okolnostima, a onda je stigla i genetska analiza u kojoj se kaže da Simići mogu da imaju samo žensku decu. Nakon dugogodišnje borbe i patnje, odlučni da se ostvare kao roditelji, jedna Nikolina vratila im je osmeh na lice.

Sahranili su tri sina, prvenca od dve i po godine, drugorođenog sina od dva i po meseca i treće muško dete koje je imalo samo 25 dana kada su ga ispratili na večni počinak. - 1999. godine dobili smo našeg prvog sina Vasu. Ime je dobio po Milanovom pokojnom bratu. On je bio vedro dete, zdravo, išao je doktoru samo kada se prehladi. 2002. godine mi smo njega izgubili. Jutro je bilo, muž je radio, sin mi je rekao da mu je muka, odjednom je samo prebledeo i pao.

Dnevnik »

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja