Popović: Podrška SNP listi 'Srbija ne sme da stane' nepokolebljiva na svim nivoima

Beta 25.11.2023

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas da je podrška te stranke izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", nepokolebljiva na svim nivoima.

Popović je u Rumi, gde je otvorena kancelarija Opštinskog odbora SNP, ocenio da je Srbiji potrebno "pouzdano vođstvo" koje po njegovim rečima,lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i Srpska narodna partija kao deo te koalicije, mogu da obezbede građanima.

"Naši zajednički ciljevi su nastavak ekonomskog razvoja, kreiranje novih radnih mesta i tehnološki napredak koji možemo dostići obezbeđujući političku stabilnost naše zemlje i u godinama koje su pred nama. Ubeđeni smo da će uspeh ove liste na izborima 17. decembra najbolje služiti interesima naših građana, nastavljajući politiku predsednika Vučića koja je u prethodnom periodu donela značajan napredak i poboljšanje životnog standarda u Srbiji", naveo je Popović a prenela SNP.

Ocenio je da otvaranja novih stranačkih kancelarija SNP širom Srbije "svedoče o stabilnom napretku i neprestanom rastu" te partije.

"Zaista sam srećan što sve veći broj naših sugrađana prepoznaje našu politiku tradicionalnih, konzervativnih vrednosti kao rešenje svojih problema i garant bolje budućnosti", naveo je Popović.

(Beta, 25.11.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja