Hristina glasom i emocijama ruši bedeme na „pesmi za Evroviziju”: „Pobeda bi značila da sam nežnom pesmom zagrlila većinu evrovizijskog auditorijuma snažnije od hitičnijih i glasnijih numera”

Dnevnik 11.02.2024  |  Dnevnik.rs

Najnežniju emociju na „Pesmu za Evroviziju” definitivno donosi mlada pop kantautorka Hristina Vuković koja će u prvom polufinalu ovog festivala, 27. februara, pod rednim brojem devet, zapevati „Bedem”, numeru koju je sama napisala i komponovala, a kojom progovara o zidovima koje gradimo oko sebe kako bismo se zaštitili od napuštanja, povređenosti i bliskosti.

Iako pesma, kako kaže, odstupa od uobičajenog evrovizijskog stila, veruje da ona može pronaći put do svoje publike. U intervjuu za „Dnevnik” Hristina otkriva da iza odluke da se prijavi na konkurs ovog muzičkog festivala stoji upravo želja da njena muzika stekne svoju publiku. – Nisam pristalica muzičkih takmičenja jer smatram da su različitosti divne i da ne treba da budu suprotstavljene jedne drugima, ali mislim da je ovaj festival odlična prilika da me publika

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja