Nećete verovati o kome je reč Većina ne zna da je legendarni paja Vuisić imao rođenog brata! Retko su se pojavljivali zajedno, a dvojicu braće delilo je i jedno famozno slovo „j“ (foto, video)

Dnevnik 26.07.2024  |  Ostalo

Legendarni Pavle Vuisić nije završio glumu, ali je postao jedan od najpopularnijih glumaca tokom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Upravo na njegovom primeru može se videti koliko život može da bude nepredvidiv. Kada ga je publika gledala u kultnim serijama, filmovima i predstavama, nije imala utisak da glumi, što je bio njegov veliki dar.

Uprkos tome što nikada nije uspeo da upiše Fakultet dramskih umetnosti, to ga nije sprečilo da snimi 129 dugometražnih i 14 televizijskih filmova, te 17 televizijskih i šest mini serija. Pavle je bio poznat po svom povučenom životu, daleko od glamura i javnosti. Bio je strastveni pecaroš i ljubitelj prirode, što je često isticao kao svoje glavne životne užitke. Njegova jednostavnost i skromnost dodatno su doprinosili njegovom šarmu i autentičnosti, kako na filmu,

Pavle Vuisić »

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja