Naslovne strane za četvrtak, 29. avgust 2024. godine

Beta pre 22 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o povećanju minimalne zarade, o dolasku francuskog predsednika Emanuela Makrona u Srbiju, o iskopavanju litijuma i drugim temama.

ALO - "Makronova poseta važna i zbog evropskog puta", o poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona koji večeras dolazi u Beograd.

BLIC - "Pao dogovor: Minimalac 53.592 u 2025. godini", o povećanju minimalne zarade. "Preti nam novi talas nasilja u školama" upozoravaju stručnjaci. List piše o poseti predsednika Francuske Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI - "Bolja cena za čak 80 namirnica", o dogovoru koji je država postigla sa trgovcima. "Zelenski traži od Bajdena plate za vojnike", piše list.

DANAS - "Vulin nije imao prava da sastavlja spiskove", piše list. Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac u intervjuu za list kaže: "Jedini atentat je onaj protiv zdravog razuma".

INFORMER - "Makron danas u Beogradu", o poseti predsednika Francuske Emanuela Makrona.

KURIR - List piše o poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona: "Počasti".

NOVA - "Vulin zadužen da teroriše po Vučićevom nalogu" o spiskovima zabrane ulaska u Srbiju. "Delujemo anonimno iz bezbednosnih razloga", o osnivanju fantomskog pokreta "Kopaćemo" koji se zalaže za iskopavanje litijuma.

POLITIKA - "Minimalac će pokrivati osnovnu potrošačku korpu", o dogovoru poslodavaca i radnika u vezi sa minimalnom zaradom. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića: "Bez saglasnosti nauke neće biti projekta Jadar".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o rastu minimalne zarade za 2025. godinu: "Minimalac 53.592 dinara".

(Beta, 29.08.2024)

Litijum »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja