Naslovne strane za sredu, 25. septembar 2024. godine

Beta pre 3 sata

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 25. septembra pišu o govoru predsednika Vučića u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, ali i o tome da kompanija Delta traži ogromnu odštetu od države jer je njen vlasnik Miroslav Mišković bio u pritvoru nezakonito.

BLIC - "Nema od bola ispratila svoje anđele i Danijela", sahranjeni stradali Lazovići kod Raške. List piše i o žurki za pamćenje, "Gala slavlje za 28 godina".

NOVOSTI - "Nikome ne damo slobodu Srbije", Vučićev govor u UN. List piše i o haosu u fudbalskom klubu Partizan, "Totalni remont u Humskoj".

DANAS - "Delta traži veliku odštetu od države, Mišković bio u pritvoru nezakonito", epilog Vučićeve akcije od pre 12 godina. List piše i o borbi za čelo Košrakaškog saveza Srbije, "Nebojša Čović obezbedio većinu", juče istekao rok za podnošenje kandidature za predsednika KSS.

NOVA - "Hapšenje Miškovića može da košta državu 52,5 miliona evra", "Delta holding" tužio Srbiju zbog pritvaranja vlasnika. list piše da "Srbija opet igra na Trampa", sin bivšeg američkog predsednika i republikanskog kandidata na predstojećim izborima u poseti Beogradu.

POLITIKA - "Kosmet je za Srbiju najvažnija tema u UN", predsednik Vučić prisustvovao je prijemu koji su organizovali Šolc i Mbumba povodom Samita o budućnosti.

(Beta, 25.09.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja