Naslovne strane za subotu, 28. septembar 2024. godine

Beta pre 4 sati

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 28. septembar 2024, pišu o aktivnostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, o otvaranju nove međugradske autobuske stanice u Beogradu i o drugim temama.

ALO - Dugoročna prognoza: "Najhladnija zima u poslednjih 10 godina", piše list. "U garaži štekovane puške iz Hrvatske, Bosne i Slovenije", o zaplenjenom oružju na Novom Beogradu.

BLIC - "Od nedelje na put sa novih perona", o novoj autobuskoj stanici u Beogradu. "Savo Milošević ponovo trener Partizana", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Advokatica tvrdi: Troje zaposlenih upucanim đacima nije pružilo pomoć" - tužba roditelja žrtava prošlogodišnjeg masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

DANAS - "Nema selidbe sa Sajmišta ove i sledeće godine" - povodom najave da će Međunarodni sajam knjiga u Beogradu biti od 19. do 27. oktobra, a zatvaranje Sajma se najavljuje radi selidbe u Surčin zbog širenja naselja "Beograd na vodi". "Politički rijaliti protiv nove taktike opozicije", list piše o govorima poslanika u Skupštini Srbije tokom rasprave o rebalansu budžeta.

NOVA - Intervju sa poslanikom Demokratske stranke Srđanom Milivojevićem: "Svaki resurs Srbije je pretvoren u žeton za SNS džuboks". O proslavi 100 godina postojanja Radio Beograda: "Bitka za čarobnu kutiju".

INFORMER - "Beograd ima novu stanicu za autobuse", o autobuskoj stanici na Novom Beogradu.

KURIR - O novoj autobuskoj stanici u Beogradu: "Sutra prvi polasci i dolasci na novoj stanici". O obraćanju predsednika Srbije u UN: "Uspešno".

POLITIKA - "Prijatelji naše zemlje odlikovani u Njujorku" - aktivnosti Vučića tokom zasedanja Generalne skupštine UN. Intervju s Gudrun Kugler, predsednicom grupe Parlamenta Austrije za prijateljstvo sa Srbijom, pod naslovom: "Austrija je jedan od najvećih zagovornika ulaska Srbije u EU".

SRPSKI TELEFRAF - Ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović: "Litijum nije poligon za političke borbe". Pod naslovom "Rađa se novi svet", piše list o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića u UN.

(Beta, 28.09.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja