Popović (SSP): Sutra zvanično počinje grejna sezona, radijatori moraju biti topli

Beta pre 13 sati

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica Mila Popović podsetila je gradonačelnika Aleksandra Šapića i gradsku upravu da sutra, 15. oktobra počinje nova grejna sezona i da "grejanje mora biti uključeno".

Ona je, kako je danas preneo SSP, ocenila da građani preskupo plaćaju grejanje cele godine i da radijatori sutra moraju biti topli.

"Radijatori ujutru i uveče moraju biti topli, a tokom dana na nivou koji omogućava da se stanovima održava propisana temperatura", istakla je Popović u saopštenju.

Naglasila je da Beogradske elektrane ostvaruju visoke profite jer cene grejanja rastu, iako ne rastu cene goriva, pa je najmanje što treba da urade, da ispune svoju obavezu koja je već unapred plaćena.

"Nepojmljivo je da se novac uzima unapred, a da se osnovna usluga ne isporučuje na vreme", podvukla je Popović u saopštenju.

Ona je rekla i da je "svaki dan eventualnog kašnjenja prevara koja pokazuje nebrigu za građane.

"Beograđani zaslužuju da znaju na čemu su, a ne da se svake godine pitaju hoće li radijatori biti hladni dok temperature padaju. Ovo nije pitanje luksuza, već osnovne potrebe čije zadovoljenje Beograđani inače preskupo plaćaju", zaključila je Popović.

(Beta, 14.10.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja