Naslovne strane za sredu, 23. oktobar 2024. godine

Beta pre 3 sata

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 23. oktobar 2024. godine pišu o najavljenoj rekonstrukciji vlade Srbije, novom izvestiocu Evropskog parlamenta za Srbiju, sastanku predsednika Srbije sa premijerima Mađarske i Slovačke i drugim temama.

ALO - "Susret prijatelja" predsednik Srbije sa premijerima Mađarske i Slovačke. 

BLIC - "Kome se ljulja fotelja?", o najavama rekonstrukcije vlade na proleće. O novoj upravi fudbalskog kluba Partizan u tekstu "Mijatović, Ljajić i Lazović volonteri u Partizanu".

VEČERNJE NOVOSTI - "Zajednički blok protiv ilegalnih migranata", o sastanku predsednika Srbije i premijera Mađarske i Slovačke. "Srbomrzac raportira o Srbiji", o novom izvestiocu EP za Srbiju Toninu Piculi. "Država redom obara kamate", navodi list.

DANAS - "Kusturičin glas jača borbu protiv Rio Tinta", smatraju sagovornici lista o stavu režisera Emira Kusturice o iskopavanju litijuma. "Mnogi otišli, obogatili vozni park i bankovne račune", o 16. godina postojanja Srpske napredne stranke.

NOVA - "Rad u fabrici liči na ropstvo, šefuju nam frizeri i tekstilci", o uslovima rada u fabrici oružja "Prvi partizan". "Počela čistka neposlušnih vojvođanskih aparatčika", o imenovanjima novih direktora u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu.

INFORMER - "Putin pravi novi svetski poredak" počeo samit BRIKS u Kazanju.  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Slovačkoj "Srbija neće biti parking za migrante".

KURIR - List piše o novom izvestiocu Evropskog parlamenta za Srbiju. "Profiteri" banke neće besplatno da vode račune građana.

POLITIKA - "Srbija neće biti 'hot spot' za migrante", navodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Lideri BRIKS-a stigli u Kazanj", piše list o tom samitu.

SRPSKI TELEGRAF - "Projekat Jadar šansa za razvoj", piše list. "Otkrivamo veliku prevaru sa jajima" o potrošačkoj korpi.

(Beta, 23.10.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja