Popović (SSP): Šapić nervozan, SPS-ovci ga se odrekli, a stranačke kolege prozivaju na mrežama

Beta pre 4 sati

 Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović je danas ocenila da je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić nervozan jer su ga se SPS-ovci javno odrekli, a stranačke kolege ga prozivaju na društvenim mrežama, ali da to nije razlog da napada televiziju N1 i vređa novinare kompanije Junajted medija.

Ona je u saopštenju osudila današnje Šapićevo ponašanje i ocenila da "lažni doktor Šapić novinare naziva hohštaplerima imitirajući Dragana J. Vučićevića iz Informera" i navela da Šapić na svojim konferencijama za medije pušta i komentariše snimke N1 i tako "glumi Jovanu Jeremić sa Pinka".

"Umesto jeftinih populističkih performansa i targetiranja profesionalnih novinara, Šapiću bi bolje bilo da počne da sprema odgovore na pitanja koja će mu postaviti nezavisno pravosuđe, a koja se tiču dokazane korupcije koja je uništila GSP i dovela do toga da se autobusi samozapaljuju i pucaju na pola, divlje gradnje i nezakonite legalizacije, postavljanje semafora koje je prethodno uklonio na kružni tok i kršenja Zakona", zaključila je Popović u saopštenju.

Navela je i da Šapić treba da odgovori na pitanja novinara o tome "zašto Beograđani gube dane života u saobraćajnim gužvama koje su direktan proizvod pogrešnih odluka gradskih vlasti ili zašto nema mesta za decu u vrtićima i školama".

(Beta, 24.10.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja