Radomir Lazović potvrdio da je kažnjen zbog brze vožnje

Beta pre 4 sati

 Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović potvrdio je danas da je platio kaznu jer je vozio 116 kilometara na sat, na mestu gde je ograničenje bilo 80, dodajući da nema prigovor i da je policija postupila sasvim ispravno.

"Kada ulazite na auto-put Miloš Veliki, postoji jedan deo puta koji još nije auto-put, ali izgleda kao da jeste. Samo je u tom delu ograničenje manje od uobičajenih 130 kilometara na sat koje važi na auto-putu. Nisam to primetio i policija me s pravom zaustavila. Nemam neki prigovor, pogrešio sam i odmah platio kaznu. Policija je ovde postupila sasvim ispravno", rekao je Lazović za portal Nova.rs.

Dodao je da mu je interesantno da je informacija "odmah stigla do tabloida".

"Jedino mi je žao što su toliko instrumentalizovani da je vest u tabloidima izašla još u toku kontrolisanja dokumenata. Ali od njih drugo ni ne očekujem. Inače ne vozim brzo, a i ne mogu baš sve i da hoću jer vozim 20 godina staru 'fiat pandu' koju obožavam. Završava mi poslove van grada i u okolini, a gradom se krećem najčešće javim prevozom", naveo je Lazović.

Policija je ranije danas saopštila da je prilikom radarske kontrole kod Surčina zaustavila R.L. koji je upravljao putničkim vozilom brzinom od 116 kilometara na čas, na delu puta van naselja gde je brzina ograničena na 80 kilometara na čas.

"Takođe, ustanovljeno je da je u kabini vozila prevozio psa na nepropisan način. Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave", navodi se u saopštenju polcije.

(Beta, 25.10.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja