Рускиња многе запањила: "Али дозволите ми да кажем да живот у Србији може да буде бољи за неке људе него живот у Немачкој"

Прва 16.02.2021

"Да ли је живот бољи у Србији него у Немачкој? Све зависи од тога ко сте, циљева, укуса, мотивације. И да, постоје стотине и хиљаде људи из Србије који сваке године имигрирају у Немачку с разлогом. Али рец́и ц́у вам да постоје неке ствари о Србији. Вероватно ћете мислити да сам луда због тога што тврдим да је живот у Србији бољи него у Немачкој. Али дозволите ми да кажем да живот у Србији може да буде бољи за неке људе него живот у Немачкој".

На свом Јутјуб каналу Рускиња Ана, која је последњих пет година радила, студирала или волонтирала у Немачкој, Грчкој, Аустрији, па чак и далекој Индији, објавила је видео у којем је поредила живот у Србији и Немачкој. Ова млада девојка имала је доста речи хвале за нашу земљу. Ана је поредећи нас са Немачком, навела да је Србија боља за живот пре свега због трошкова живота, као и да је у Немачкој бољи живот за инжењере рецимо. Навела је да су у Србији јефтиниј

Прочитајте још

Кључне речи

Најновије вести »

LatinicaКорисничка подешавања