Prva

Još niste dobili 100 evra? Evo od čega zavisi redosled isplate

Prva pre 6 sati
Za novčanu pomoć od 100 evra do juče se prijavilo 4,26 miliona građana, a redosled isplate zavisi od banke u kojoj imate račun. Redosled isplate zavisi od banke u kojoj imate račun, a postoji i način da proverite da li vam je novac uplaćen. Sve se… »

Doručak za mečku i dva mečeta Budislava koštao dve hiljade evra

Prva pre 6 sati
Budislav Vukašinović iz sela Gleđica koje se nalazi podno Golije kod Ivanjice, imao je nezvane goste. Do njegove kuće došla je mečka sa dva mečeta i napravila haos među košnicama. Uništeno je njih osam, a kako kaže Budislav, kad se sve sabere… »

Od juče do danas registrovane još 34 osobe pozitivne na korona virus: Nema preminulih

Prva pre 5 sati
Od poslednjeg izveštaja do 15 časova danas, testirani su uzorci 3.427 osoba od kojih je 34 pozitivno. Hospitalizovan je 621 pacijent. Od početka pandemije do 15 časova 26. maja 2020. godine, u Republici Srbiji testirano je ukupno 223.771 osoba koje su… »

Psssst... Ovo su 7 najvećih muških seksualnih strahova!

Prva pre 2 sata
Svi ćemo se složiti – seks bi trebalo da bude prijatno iskustvo za obe strane. I dok se često piše o njegovim benefitima za psihičko i fizičko zdravlje ponekad zaboravljamo da i oni naizgled najsigurniji, imaju svojih briga. Britanski i američki… »

Ceo svet joj se smeje: Zašto je ova žena u pošti stavila donji veš na glavu?

Prva pre 3 sata
U jednoj od poslovnica pošte u Kijevu dogodio se pomalo bizaran „incident“. Na odeljenju za preuzimanje paketa, službena lica za šalterom su opomenuli ženu da mora imati masku na licu, kako bi mogla da uđe u poštu i preuzme pošiljku zbog koje… »

Ima ih ŠEST: Ove činjenice o najsrećnijim zemljama na svetu niste znali sigurno!

Prva pre 4 sata
Teško je pričati o sreći u situaciji u kojoj se svet trenutno nalazi. Ipak, godišnji izveštaj Ujedinjenih nacija, koji se bavi time koliko se pripadnici svetskih nacija osećaju srećno, izašao je i za ovu godinu, uz osvrt na to koliko prirodna… »

Vudu sveštenici leče korona virus: Na Haitiju vračevi spremili tajni lek protiv korone

Prva pre 5 sati
Lideri vudu magije na Haitiju obučili su sveštenike te afro-karipske religije kako da spreme tajni lek protiv korone i pripreme svete odaje za inicijaciju u svojim hramovima za prijem pacijenata. Lideri vudu magije na Haitiju obučili su sveštenike te… »

Igor Jurić: Važno je uspostaviti amber alert – Nemojte da nam se dese nova Monika ili nova Tijana

Prva pre 6 sati
Radna grupa Ministarstva pravde intenzivno radi na definisanju načina za uspostavljanje amber alarma čije uvođenje je predložila Fondacija Tijana Jurić. O važnosti ove vrste upozorenja, sistema za uzbuđivanje javnosti govorio je Igor Jurić koji je… »

Ljubio se sa devojkom na krovu zgrade, zbog čega je završio u zatvoru! Ono u čemu on uživa, mnogi se tresu od straha…

Prva pre 6 sati
Poznati iranski parkur majstor Alireza Džapalahi snimio je video sa vrha krova višespratne zgrade kako se ljubi sa devojkom, zbog čega je na kraju i uhapšen. A post shared by Alireza Japalaghy (@alireza_japallaghy) on May 18, 2020 at 2:15am PDT… »

JK odgovorila onima koji je ne vole: "Moj posao je da nekad budem polugola, nekad drska, nekad bezobrazna..."

Prva pre 8 sati
Nedavno je održala onlajn koncert i tako oborila sve rekorde striminga u regionu. Koncert je gledalo 200 000, a ona se uvek trudi da bude različita od kolega u šoubiznisu, što je opet dokazala. Gost ovoga "Jutra" bila je pevačica Jelena Karleuša… »

Prva, najnovije vesti »