Prva » Vesti dana

http://www.prva.rs

Prva

Prenos prve dodele regionalnih priznanja MAC (Music Awards Ceremony) na Prvoj televiziji utorak, 29. januar od 20.10h

Prva pre 29 dana
Prva televizija prenosiće u utorak, 29. novembra od 20 časova direktno iz Štark Arene dodelu prvih regionalnih muzičkih priznanja koja predstavlja svojevrsni spektakl ikada viđen u ovom delu Evrope – MAC (Music Awards Ceremony). MAC će biti prava poslastica za sve ljubitelje dobre muzike jer... »

Kakav je seks nakon 30. godine? O ovim stvarima vam niko ne govori...

Prva pre 29 dana
Neki možda misle da seks ostaje isti sve do duboke starosti, ali naše telo je složeni mehanizam - kao što je to i naša glava. Od tinejdžerskih godina, pa sve do sredine 20-ih, telo je pod vladavinom silne količine polnih hormona, pa je većina ljudi uvek voljna i željna. Najčešći problemi... »

Čeka nas krvavi mesec: Šta treba da uradi vaš horoskopski znak i iskoristi pomračenje Meseca?

Prva pre 29 dana
Pomračenje Meseca koje nas očekuje ove nedelje biće poslednje sve do 2021. godine! Evo šta omogućava vašem horoskopskom znaku! U noći 21. januara 2019. godine videće se potpuna pomračenje ovog jedinstvenog super Meseca, koja će na našim područjima biti vidljiva oko 6 ujutru. Ovo će biti... »

Ima 92 godine, utajila je nekoliko MILIONA evra poreza i dobila SAMO uslovnu kaznu. Pa kako?

Prva pre 29 dana
Jednoj baki pošlo je za rukom ono što mnogima nije - da prevare poreski sistem i to za nekoliko MILIONA evra. Ona je 40 godina krila svoje bogatstvo. Baka koja ima 92 godine uspela je da prevari belgijski poreski sistem za nekoliko miliona evra, izbegavajući plaćanje poreza tokom više decenija,... »

DELIMO KARTE za 50. izvođenje predstave "Rodoljupci"

Prva pre 29 dana
Na Velikoj sceni u nedelju, 20.januara (19.30) biće jubilarni pedeseti put izvedena komedija J.S.Popovića „Rodoljupci“, u režiji Andraša Urbana. Predstava je premijerno izvedena 30. oktobra 2015. godine, a u podeli su bili Slobodan Beštić (Žutilov), Anastasia Mandić (Nančika), Suzana... »

„Upoznaj samog sebe“ misao je Vladete Jerotića koja nadahnjuje Aleksandra Gajšeka

Prva pre 29 dana
U subotu 19. januara će u Kombank dvorani biti održana Akademija u čast akademika Vladete Jerotić. Organizator ovog skupa je Aleksandar Gajšek, autor popularnog serijala Agape. Gajšek je rekao da će biti mnogo govornika, ćuće se različita mišljenja jer je Vladeta Jerotić bio jedan veliki... »

Tera buve i mrave, podmazuje kvake, skida fleke: Znate li gde vam sve može pomoći deterdžent za pranje sudova?

Prva pre 29 dana
Da li znate da deterdžent za pranje sudova može da vam posluži za više stvari i tako vam pomogne u raznim kućnim poslovima i problemima koji znaju da se jave? Predstavljamo vam sedam situacija u kojima vam sredstvo za pranje sudova može biti od velike pomoći. Trik protiv buva Za početak... »

Smeđi šećer je zdraviji od belog, a vegetarijanska ishrana nema dovoljno proteina. Da li je su ove tvrdnje tačne?

Prva pre 29 dana
Kada je reč o ishrani i namirnicama, tu postoji više mitova. Novim istraživanjima često se menja ono u šta smo do sada verovali, a u neke stvari i dalje verujemo iako su pogrešne. Smeđi šećer je zdraviji od belog Ono po čemu se smeđi šećer razlikuje od belog jeste ukus melase (gust,... »

Spasavanje iz pećine: Sve je bila laž, dečake su vezali i "drogirali"

Prva pre 29 dana
Dvanaest dečaka koji su danima, prošle godine, bili zarobljeni u pećini na Tajlandu, spasioci nisu iz nje izvukli onako kako su tada mediji izveštavali. Da su 12 dečaka i njihov trener zarobljeni u pećini Tam Luang u Čijang Riju na Tajlandu, bila je vest koja se velikom brzinom proširila... »

Triler “Glas” sa glumačkom ekipom snova u bioskopima od 17. januara: Hoćete li karte?

Prva pre 29 dana
Od četvrtka 17. januara u bisokopima je na repertoaru triler M. Najt Šjamalana “Glas” sa Brusom Vilisom, Semjuel L. Džeksonom, Džejmsom Makavojem. M. Najt Šjamalan spaja priče svoja dva izvorna dela, filma NESALOMIV iz 2000. godine i filma PODELJEN iz 2016, u jedan eksplozivni, potpuno... »

©2019 Netmark d.o.o.