Prva

Pokucaj na moja vrata - Ponedeljak, 17. maj - Pada nagodba između Ede i Serkana: Vratiće joj stipendiju ako bude sa njim

Prva pre 3 sata
Eda je studentkinja pejzažne arhitekture, čiji su planovi za studiranje u Italiji i briljantna karijera osujećeni iznenadnim povlačenjem stipendije koju je dobila od kompanije bogatog Serkana Bolata. Kada Serkan održi govor na njenom fakultetu, Eda… »

Jutro - Ponedeljak, 17. maj - Počinje upis u srednje škole. Kako da vaše dete izabere pravu?

Prva pre 3 sata
U novom Jutru gledaćete: U FOKUSU Novac za letovanje smo dali još prošle godine a do ove, zbog korone, nismo videli ni more niti su nam vratili pare. Vredi li da dižete tužbu protiv agencija? Posavetovaće vas advokat Aleksandar Andrejić. ((UMESTO… »

Manje od 600 novoobolelih

Prva pre 12 sati
U Srbiji je do poslednjeg preseka potvrđeno da ima još 568 novoobolelih od kovida 19, dok je od posledica ove bolesti preminulo 17 osoba. U Srbiji je do sada ukupno testirano 4.009.511‬ građana, a u poslednja 24 sata testirano ih je 8.331. Prema… »

Završena prijava za 60 evra: Evo do kada će svima biti isplaćen novac

Prva pre 16 sati
Prijave za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra, završene su sinoć u ponoć, a do tog trenutka prijavilo se ukupno 4.076.127 građana, saopštio je ministar finansija Siniša Mali. – Ukupan broj prijavljenih građana, uključujući i penzionere… »

Loše osobine znakova: Bik neće priznati da je pogrešio, Rak je "crnjak", a Škorpija čudo!

Prva pre 8 sati
Svaki znak ima svoje vrline i mane, ali kod nekih mane znaju da preuzmu ceo karakter. Jedan takav znak se smatra najcenjenijim u cijelom Zodijaku, čak i najuglednijim od svih ostalih. Znakove smo poređali od navodno najboljeg do navodno najgoreg. 1… »

U kom smeru se vrti balerina? Pogledajte video i saznajte koju vrstu inteligencije posedujete...

Prva pre 10 sati
Ovaj test je stvorio Japanac Nobujuki Kajahara još 2003. godine. Radi se o optičkoj iluziji pomoću koje je moguće odrediti koja strana mozga je dominantnija. pic.twitter.com/Bz9b2GEztl Ukoliko vam se čini da se balerina okreće u smeru kazaljke na… »

10 Stvari koje zrela žena neće dopustiti u braku: Na ovo nikad neće pristati...

Prva pre 11 sati
Posle mladosti, koju devojke često žrtvuju za svoju ljubav, dolazi vreme zrelosti. U to vreme žene počinju više da cene sebe i žive na osnovu svojih prioriteta. Normalni odnosi se retko opisuju u literaturi i umetnosti. Previše je obično i… »

Mozgalica koja je posvađala internet: Koliko kvadrata vi vidite na slici!?

Prva pre 12 sati
Fotografija stare mozgalice na kojoj treba pronaći sve kvadrate posvađala je brojne korisnike društvenih mreža nakon što je ponovo postala viralna. Hiljade ljudi okušalo se u pronalasku rešenja, ali većina njih odgovorila je pogrešno. Da li vi… »

Nova Nedelja: Lavovi imaju nerealna očekivanja od partnera, i Ovnovima se čini da puno pružaju, a malo dobijaju...

Prva pre 12 sati
Bikovi probleme sa posla prenose na privatan život i odnose sa partnerom. Kako ćete se vi razumeti sa svojim kolegama, ukućanima i partnerima, ove nedelje, saznajte od našeg astrologa. OVAN Hrana Nedelja društvenih aktivnosti, veselja, druženja i sa… »

Prsti na nogama otkrivaju sve vaše mračne tajne! Skinite čarape i proverite kakvi su vam prsti!

Prva pre 13 sati
Šta prsti na donjim ekstremitetima kažu o vama i vašem zdravstvenom stanju? Veliki palac Ako imate veliki palac, to znači da ste srećna i talentovana osoba. Pametni ste, kreativni i duboki mislioci. Postoji jedan sporedni efekat, a to je da se teško… »

Prva, najnovije vesti »