Prva, najnovije vesti

Žigosani u reketu - Utorak, 12. novembar - Pomirenje oca i sina

Prva pre 2 sata
Milovan je nervozan zbog Vojine male pobede u medijskom ratu. Milovan nije jedini kome ova pobeda ne ide u korsit, Gavra takođe u Vojinim uspesima vidi veliki problem. Jelica pokušava da uspostavi zdrave odnose sa Markom, ali on ne zna da li može da… »

Na granici - Utorak, 12. novembar - Zorka objavljuje rat don Smiljku

Prva pre 2 sata
Na večeri don Smiljko uvredi Zorku davši joj uplatnicu za donaciju crkvi. Zorka ga otera i počinje rat između don Smiljka i Skorupovića. On po selu stavlja plakate s popisima crkvenih dužnika, a Zorkini ljudi ih skidaju. Božo ima plan kako da… »

Ana Nikolić zapalila društvene mreže: Svila, čipka i visoke potpetice, ali to nije sve!

Prva pre 1 dan
Ana Nikolić (41) u svilenoj čipkastoj haljini i dubokim čizmama zapalila je društvene mreže, a u komentarima joj poručili da je zbog njene seksi slike, njen bivši muž, reper Stefan Đurić Rasta na aparatima. Pevačica je gotovo u potpunosti… »

"Pogađa" iz prve: Izaberite prsten i upoznajte sebe!

Prva pre 11 sati
Ni za koga nije tajna da žene vole nakit, posebno prstenje. Pa, zašto onda ne saznati nešto novo o sebi, jednostavnim izborom prstena. Svaka žena ima jedinstven, neponovljiv ukus. Po stilu aksesoara može se dosta reći o njenom karakteru i naravi… »

Da li ste znali? Ovih 8 koraka mogu vam pomoći da mršavite čak i dok spavate!

Prva pre 12 sati
Osnovna funkcija tela tokom sna jeste prerada masti, ali moderan način života se našao na putu vitkoj liniji. Uz ove trikove gubićete kilograme i u snu! Američka Nacionalna fondacija za spavanje utvrdila je da izlaganje veštačkom osvetljenju pre… »

Kad je profesor shvatio zašto je studentkinja predala beli papir, uz belešku "zagrejte papir", dao joj je najvišu ocenu

Prva pre 13 sati
Japanska studentkinja istorije nindži koja je predala prazan papir dobila je najvišu ocenu. Ona je koristila posebnu tehniku. Ejmi Haga sledila je nindža tehniku aburidaši, provodivši sate natapajući i drobeći soju da bi napravila nevidljivo… »

Univerzum ima poruku za nas: Znate li zašto je 11. 11. poseban dan?

Prva pre 14 sati
Danas je 11. novembar, sasvim poseban dan. Tako kaže numerologija koja broj 11 opisuje kao izuzetno moćan broj, odosno kombinaciju brojeva 11 i 11 kao neverovatno moćan spoj duhovnog buđenja i moćnih početaka (11 je sam po sebi broj početka… »

Iz kupatila se širi neprijatan miris? Rešite problem uz samo dva sastojka!

Prva pre 14 sati
Mnogi muku muče s neprijatnim mirisom u toaletu, a ovo će rešiti osveživač prostora od samo dva sastojka koja svi imaju u svom domu. Pre svega obratite pažnju na mesto odakle se širi neprijatan miris i probajte da rešite problem. Ako i dalje… »

Roman "Zločin i kazna" doneo mu je slavu, ali ga nije spasio bede: Na današnji dan rođen je Fjodor Mihailovič Dostojevski

Prva pre 15 sati
Na današnji dan 1821. godine, u Moskvi je rođen Fjodor Mihailovič Dostojevski, veliki ruski književnik, romanopisac i novelista. Sin lekara Mihaila, koga su navodno ubili sopstveni kmetovi zbog okrutnog ponašanja i mučenja, te Marije Fjodorovne koja… »

Spolja gladac, a unutra ... Unutrašnjost torbe prljavija od WC šolje!?

Prva pre 15 sati
Britanska kompanija Initial Washroom Hygiene uradila je istraživanje u kojem je otkrila da veliki broj žena nikada ne čisti unutrašnjost svoje torbe, a neki kažu da je prljavija i od šolje u toaletu. Upravo zbog toga, ona je plodno tlo za razvoj… »

Vesti dana »