Prva, najnovije vesti

Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević žive u Topoli: Ljubica se nakon 2 nedelje tu osećala kao kod kuće i evo…

Prva pre 43 minuta
Iako su mogli da biraju bilo koje mesto na svetu gde će živeti i oformiti porodicu, mladi prinčevski par, Ljubica i Mihajlo Karađorđević, izabrali su Topolu. "Ovde smo došli pre dve godine, jer Srbija je naš dom i ni u jednom trenutku se nismo… »

Šta ako neko kine ili se zakašlje tik pored vas, a vi nemate masku? Ovo je jedini način da se zaštite od potencijalne…

Prva pre 24 minuta
Maske su i dalje najbolji način da zaštitite sebe i druge od prenošenja korona virusa, a u slučaju da se nađete u društvu "sumnjive" osobe bez iste, evo šta treba da uradite... Poznato je da kovid-19 repiratorna infekcija, i mada se u poslednje… »

Devet načina da unesete malo avanture u seksualni život: Ne, nisu perverzije!

Prva pre 12 minuta
Možda perverzne igrice i rekviziti čudnog izgleda nisu za vas, ali to ne znači da ste do kraja života osuđeni na jednoličan seksualni život. Časopis "Vice" predstavlja nekoliko predloga stručnjaka koji bi mogli da vam pomognu da malo začinite… »

Jedan korak je važan pre nanošenja pudera, a žene ga uglavnom preskaču

Prva pre 1 sat
Dobra hidratacija je ključna za mladalački blistav ten u bilo kojem dobu. Hidratantna krema je nešto što često zaboravljamo pre nanošenja pudera. Obično žurimo sa spremanjem i želimo da što pre krenemo. Nismo ni svesni koliko je to važno za… »

Voleli ste je u seriji "Istine i laži", a sada je objavila vest da je TRUDNA! Pozirala sa suprugom, svaka bi ga poželela...

Prva pre 2 sata
Trenutno je gledate u novoj sezoni serije "Urgentni centar", a mlada glumica je najveću popularnost stekla igrajući u seriji "Istine i laži". Nedavno su mediji pisali o njenoj iznenadnoj veridbi i svadbi koje su se desile istog dana. Međutim, Marina… »

Znamo da Petar Benčina ima brata glumca, ali i SESTRE BLIZNAKINJE! Čime se one bave i da li liče, pogledajte...

Prva pre 2 sata
Publlika ga je gledala u serijama "Pogrešan čovek", "Igra istine", "Vojna akademija", "Žigosani u reketu", "Psi laju, vetar nosi", kao i u brojnim predstavama. Hteo to ili ne, njegov privatan život nije sakriven od očiju javnosti, jer je oženjen… »

Završila je medicinu sa prosekom 9,75 i čeka posao već 5 godina! Zato sam i jurila prosek, mislila sam da će to neko da…

Prva pre 2 sata
Marija Stanković iz sela nadomak Gadžinog Hana završila je medicinu u Nišu sa visokim prosekom, skoro 10, a već pet godina je jedina doktorka na birou rada. „Zato sam i jurila prosek, mislila sam da će to neko da ceni, da poštuje i zato sam… »

Ovo je SUPRUG Gorice Popović! Vazi za vrhunskog MUZIČARA, član je ove popularne grupe... (FOTO)

Prva pre 2 sata
Gorica Popović je i te kako dobro poznata svima, a malo ko zna da je i njen suprug deo javnog života Srbije. Reč je o Nenadu Petroviću, inače poznatom alt-saksofonisti, džez muzičaru, kompozitoru i članu grupe "Zabranjeno pušenje", sada već "No… »

Gotova sednica Kriznog štaba: Šta je sada dozvoljeno, a šta ipak nije

Prva pre 3 sata
Danas je zasedao Krizni štab za borbu protiv korona virusa. Na sednici je razmatrano ublažavanje nekih mera. Dr Darija Kisić Tepavčević izjavila je, nakon te sednice, da je situacija sa korna virusom u Srbiji stabilna, ali da to ne znači da… »

Kada i zašto se bebama menja boja očiju

Prva pre 3 sata
Pročitajte sve što treba da znate o tome zašto i kada se pojavljuje prava boja bebinih očiju... Većina beba kada se rode imaju plavu boju očiju, ali nešto kasnije poprime svoju ličnu boju koja će ih pratiti ceo život. Velika je šansa da će… »

Vesti dana »