"Koja je tvoja fantazija?" Pitali ste, ali niste očekivali ovaj odgovor! Šta ako vaš partner izrazi želju za seksom u troje?

Prva pre 29 dana

Zamislite scenu u kojoj strasno vodite ljubav sa svojim suprugom, i odjednom dobijate želju da isprobate nešto novo. Niste stigli da razmislite, a već ste ste izgovorili sledeće reči „koja je tvoja fantazija?“. Sekunde prolaze i dok čekate njegov odgovor, verovatno mislite da bi hteo da obučete neko seksi donje rublje u stilu francuske sobarice, ili da vam veže ruke lisicama, ali na vaše iznenađenje on izjavljuje da bi hteo da proba – seks u troje.

Malo je reći da ste šokirani, ali zapravo da li bi trebalo da budete? Zar trojka nije jedna od uobičajenih muških fantazija? Ni sanjali niste da ćete se naći pred ovim izazovom, koji u vaš krevet dovodi još jednu osobu. Šta vam ostajte da radite? POSTAVITE PRVO SEBI PITANJE – DA LI JE TO NEŠTO ŠTO I VI ŽELITE? Zaista je sasvim legitimno ako ne želite. Vaš suprug jeste rekao da je to njegova fantazija, ali ako vi u njoj nećete uživati, onda bi definitivno trebalo da

Prva »

Najnovije vesti »