Prva

Evo što je zajedničko parovima koji imaju bolji seks od drugih!

Prva pre 4 dana
Nova studija koju prenosi portal "Health" pokazuje da to koliko često ljudi u vezi ili braku upražnjavaju seks, ima veze s tim koliko pažnje i brige pokazuju prema partneru. Naime, istraživanje objavljeno u časopisu "Journal of Personality and Social… »

Jedan običan trougao otkriva kakav ste čovek: Koji vam se najviše dopada?

Prva pre 4 dana
Opustite se i odaberite trougao koji vas najviše privlači. Kad odaberete, saznajte koji je vaš glavni fokus u životu i vaše karakterne osobine! Ako ste odabrali: TROUGAO BROJ 1 Vaši prijatelji – najveća vrednost u vašem životu. Vi ste jedna od… »

Ovih 10 TOKSIČNIH MISLI BLOKIRAJU LJUBAV. Ako ih se rešite, pronaći ćete pravu!

Prva pre 4 dana
Toksične misli mogu da blokiraju naše kapacitete za ljubav i zatovre put ka srećnoj ljubavi! Da li znate da postoje toksične misli koje blokraju vaš put ka srećnoj ljubavi? Ako ste dugo usamljeni i maštate o istinskoj ljubavi, vreme je da… »

Nova nedelja donosi nove izazove: Ovnovi kreću u osvajanje novih poslovnih prilika, a Bikovima i Blizancima ljubav kuca na…

Prva pre 4 dana
Rakovi takođe mogu da odahnu, jer se ljubav vraća na pravi kolosek, a Lavovi nek se spreme za veliki preokret i neka smanje tenziju... OVAN Hrana „Al se nekad dobro jelo, baš....“ kaže pesma, a kažu i Ovnovi, samo što su prošlo vreme zamenili… »

Sumanuto je mala reč: Da li znate šta može da se kupi za milion dolara u Monaku!?

Prva pre 4 dana
Monako je skoro u potpunosti ostao bez nekretnina i građevinskog zemljišta koje bi mogao da proda, a zainteresovanih bogataša je sve više, zato možda i ne čudi ono što ćete pročitati! Monako je jedna od manjih zemalja na svetu, a trenutno ima… »

Megan Markl u "kandžama" birokratije: Vojvotkinja već dve godine čeka britansko državljanstvo

Prva pre 4 dana
Da proces dobijanja državljanstva ni za koga nije mačji kašalj, dokazuje najnovija vest s britanskog kraljevskog dvora. Premda je već više od godinu dana članica kraljevske porodice, Megan Markl još uvek čeka britansko državljanstvo. Vojvotkinja… »

Hranljiv, ukusan i pritom leči: Kuvani krompir "obara" pritisak

Prva pre 4 dana
Osim što je hranljiv i ukusan krompir, kako pokazuju naučna istraživanja, snižava krvni pritisak i samim tim smanjuje rizik od pojave kardiovaskularnih bolesti. Krompir u sebi sadrži molekule kukoamina koji mu pomažu u svemu tome. Preporučeno je da… »

Serija "Prijatelji" trebalo je da ima samo četiri glavna lika: Dvoje najzabavnijih skoro otpalo!

Prva pre 4 dana
Serija "Prijatelji" jednako je popularna i 15 godina nakon što je završila s emitovanjem, ali da li ste znali da u početku nije bilo planirano da ima šest glavnih likova? Originalna ideja je bila da glavni likovi budu Ros, Rejčel, Monika i Džoi, a… »

Da uvek bude zdrava, lepa i sveža: Suva i osetljiva koža vole mleko, a masna i problematična - glinu!

Prva pre 4 dana
Iako se mnogi zaklinju u kreme, kožu pre svega treba čistiti da bi bila zdrava, lepa i sveža. Predstavljamo vam sedam saveta za čišćenje kože lica. Magnet za nečistoću Za čišćenje osetljive kože preporučuju se veoma blage micelarne vode… »

Za ljubitelje kokos kuglica, evo predivnog recepta: Rafaelo torta na Bakin način

Prva pre 5 dana
Razveselite svoje goste ovom sjajnom poslasticom koja skriva iznenađenje. Naizgled obična torta punjena kuglicama od kokosa, najpre će vas iznenaditi, a zatim u potpunosti osvojiti. Torta je idealna za sve prilike i praznike i sigurno nećete… »

Prva, najnovije vesti »