Prva

Zatišje pred buru? Skoro duplo manje zaraženih nego juče, ali raste broj obolelih na respiratorima!

Prva pre 2 dana
U poslednja 24 sata u Srbiji su na korona virus testirane 6.503 osobe, 341 bila je pozitivna, dok je nažalost preminulo jedno lice. U bolnice je primljeno 107 osoba. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u… »

Rešena dva problema: Beloglavi supovi na Pešteru namireni, a stočari oslobođeni stočnog otpada

Prva pre 3 dana
U Specijalnom rezeravtu prirode „Peštersko polje“ u Sjenici napravljeno je veliko hranište za beloglave supove, na koje je od februara ove godine izneto preko 20 tona animalnog otpada. Ovo hranilište jedno je od najsavremenijih na Balkanu i za… »

Ovo je broj posle kog Srbiji slede najoštrije mere

Prva pre 2 dana
Epidemiolog Branislav Tiodorović ocenio da o uvođenju "najoštrijih" mera treba razmišljati ukoliko broj novoinficiranih na dnevnom nivou dođe do 1.500. On je za današnji " Blic" naveo da na osnovu trenutne epidemiološke situacije i broja obolelih u… »

Bogoljub Karić objavio snimak iz BOLNICE dok se bori sa KORONOM: "Ni od lekara ne možemo da očekujemo čuda"

Prva pre 3 dana
Biznismen Bogoljub Karić otkrio je pratiocima na društvenim mrežama da se izborio sa koronom, pa podelio i video zapis iz bolnice. Uz snimak Bogoljub je otkrio kako je preležao virus: "Kako sam i do sada sa vama delio i dobre i loše vesti… »

Oglasila se Darija Kisić Tepavčević o cifri dr Tiodorovića: "Spremamo se na najgore, a..."

Prva pre 2 dana
Gostujući u emisiji "150 minuta, dr Darija Kisić Tepavčević, kazala da svi možemo da vidimo koliko se koronavirus eksplozivno širi. Ne znamo ništa o dužini imuniteta nakon preležane bolesti, imamo i slučajeve povraćaja virusa i to treći put… »

Austrijski infektolog: "Svako od nas će pre ili kasnije imati koronu, ako pre toga ne umre"

Prva pre 2 dana
Austrijski infektolog Franc Alerberger ne veruje da će koronavirus biti iskorenjen i smatra da će se "svako od nas pre ili kasnije zaraziti", ali ističe da se radi o mnogo bezopasnijoj bolesti nego što se pre deset meseci strahovalo. "Ovaj virus će… »

Kad je seks najzabavniji?

Prva pre 2 dana
Da li možete da pogodite u kom dobu je seks najzabavniji? Evo šta kaže istraživanje - ovo će još jednom dokazati da postoje mitovi o seksu koji jednostavno ne "piju vodu"! O seksu postoji bezbroj predrasuda i stereotipa. Adolescenti su "najluđi", a… »

Tibetanski test ličnosti: Pre rešavanja zamislite želju!

Prva pre 2 dana
Test se sastoji od samo tri pitanja i odgovori na njih bi mogli da vas iznenade. Pre rešavanja testa zamislite neku konkretnu želju! Mnogi tvrde da im se želja ispunila…. Jedan od najinteresantnijih testova ličnosti je test za koji se tvrdi da ga je… »

Ovih 12 stvari u kući donosi vam nesreću!

Prva pre 2 dana
Kada uđete u neku od prostorija svog doma, obratite pažnju na to kako se osećate. Da li vas vaše okruženje inspiriše? Ili možda imate osećaj ravnodušnosti i anksioznosti? Ako je ovo drugo slučaj, onda je i vreme da razmislite o dekoru doma… »

Zašto ne smemo da se smejemo na fotografijama za pasoš?

Prva pre 2 dana
Kada se fotografišemo za privatne fotografije, obično se nasmejemo, međutim na fotografijama za pasoš ne smemo, a glavni "krivac" jeste čip iz pasoša. Kada se fotografišemo za privatne fotografije, obično se nasmejemo, međutim na fotografijama za… »

Prva, najnovije vesti »