Prva

Jutro - Subota, 16. novembar - Ostaje li Srbija bez zanatlija?

Prva pre 5 dana
Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete: PRELISTAVANJE Štampu prelistavamo sa Ivanom Radovanovićem i Ivanom Jovanovićem. KO JE U PRAVU Održana druga runda dijaloga o izbornim uslovima, uz posredovanje Evropskog parlamenta. Deo opozicije… »

Nećete verovati - Subota, 16. novembar - Ko je užički Supermen, gde će se konopljom zameniti kukuruz

Prva pre 5 dana
Nove sjajne priče iz naše Srbije: Sabor violinista Srbije postao je svetsko čudo, iako je prvi put održan u Srbiji premašio je sva očekivanja. U suvoborskoj varošici majstori narodnog muziciranja na kraljici istrumenata ,,violini" okupili su oko… »

Đorđe Balašević imao infarkt: Zbog lošeg zdravstvenog stanja otkazan koncert u Kragujevcu

Prva pre 5 dana
Iz zdravstvenih razloga odložen je koncert legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji je bio zakazan za večeras u rasprodatoj dvorani "SBB hali Jezero" u Kragujevcu. "Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi… »

"Ugrađeni su mu stentovi, ali se oseća dobro"

Prva pre 5 dana
Pevač Đorđe Balašević preživeo je infarkt i nalazi se u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi, potvrđeno je agenciji Beta. "Pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten… »

Da li više volimo slične sebi ili ipak "otkidamo" na potpuno različite tipove: Suprotnosti se (ne)privlače?

Prva pre 5 dana
Ideja o nekome ko nam je nedokučiv i tajanstven zvuči primamljivo, ali da li su u praksi ovakve veze moguće? Da li je zaista istina da nas najviše privlače osobe sa kojima nemamo ništa zajedničko? Psiholozi kažu da nije. Iako ideja o nekome ko nam… »

Zatvorska ptičica: Krenuo u krađu sa kućnim ljubimcem, a onda su oboje završili iza rešetaka! FOTOGRAFIJA govori više od…

Prva pre 5 dana
U pritvorskoj jedinici u Utrehtu u Holandiji do pre dva dana boravio je jedan papagaj, koji je bio očevidac pljačke koju je počinio njegov vlasnik. Kako su saopštili iz tamošnje policije, prošlog četvrtka priveli su muškarca nakon što su ga… »

Da li ste čuli za ova stara srpska imena? Neki misle da bi danas bila kazna za dete ako biste ga tako nazvali

Prva pre 5 dana
Roditelji se danas trude da za svoje dete smislešto lepše i što neobičnije ime koje će njihovo čedo činiti posebnim, dok se neki vraćaju tradiciji i ponovo daju imena koja smo voleli pre nekoliko decenija i koja nikada ne izlaze iz mode. Ali, tu… »

Život je posvetio molitvi za srpski narod: Patrijarh Pavle napustio nas je pre 10 godina, a ove njegove misli pamtimo i dalje!

Prva pre 5 dana
Danas se navršava 10 godina od smrti jednog od najvoljenijih poglavara Srpske pravoslavne crkve, patrijarha Pavla. Skromnost, vrlina, dobrota i život po jevanđelju, sinonim su za čoveka čiju su Božju reč pravoslavni hrišćani uvažavali i… »

Zdravko Čolić ruši rekorde: Četiri Arene za Beograđane

Prva pre 5 dana
Muzička legenda Zdravko Čolić zakazao je 4. koncert u beogradskoj Štark Areni za 14. decembar. Tri koncerta rezervisana za 29. i 30. novembar i 13. decembar, rasprodata su neverovatnom brzinom, interesovanje ne jenjava tri nedelje pred prvi nastup, pa… »

Diana Budisavljević nije pričala o spasavanju dece iz logora NDH: Da unuka nije pronašla stare dnevnike, ništa se ne bi…

Prva pre 5 dana
Decu sa Kozare, iz Podkozarja, Korduna i Banije po cenu sopstvenog života iz logora NDH i izvesne smrti u jeku rata pokušala je da spasi Diana Budisavljević, Austrijanka iz visokog društva udata za hirurga Srbina. I sve što je radila zabeležila je u… »

Prva, najnovije vesti »