Prva

NEDELJNA ASTRO PROGNOZA: Ovnovima stiže "novčana injekcija", Vage su fokusirane na posao, Vodolije vode unutrašnje borbe

Prva pre 4 dana
Bikovi bi trebalo da obrate pažnju na ishranu, kod Škorpija je i dalje prisutno pritajeno nezadovoljstvo, Ribe intrigira neko ko je prilično zainteresovan za njih... A šta su vama zvezde priredile za nedelju pred nama? OVAN Hrana Mirniji dani su pred… »

Tom Kruz se nikada nije borio za starateljstvo nad ćerkom Suri i to mu fanovi zameraju

Prva pre 4 dana
Devojčica od šeste godine živi sa majkom, glumicom Kejti Holms, a kao glavni "krivac" za Tomovo otuđenje od kćerke pominje se, ko drugi nego Sajentološka crkva! Iako je od njihovog razvoda prošlo već osam godina, brojne su pitanja ostala bez… »

Jedna jedina država je dobila ime po ženi: Brodolomnicima je "pokazala" kopno

Prva pre 4 dana
Najveći broj država na svetu ime je dobilo po imenima plemena. Ipak, oko 25 zemalja nazive duguje svecima, mitskim herojima ili značajnim ljudima iz svoje prošlosti. A, među njima, samo jednoj državi “kumovala” je žena! Za početak, tekst se… »

Planirali su da ostare zajedno, ali je sudbina imala drugi plan: Možda najlepša ljubavna priča svih vremena, završila se…

Prva pre 4 dana
Možda najlepša ljubavna priča svih vremena, okončala se velikom tragedijom...Tragična ljubavna priča Isidore i Jesenjina! Isidora Dankan, izuzetna umetnica koju danas nazivaju “majkom modernog plesa”, bila je Amerikanka irskog porekla, balerina… »

Moka, late, domaća ili espreso? Da li znate šta KAFA koju pijete govori o vašem KARAKTERU?

Prva pre 4 dana
Da li ste opušteni i ležerni, ili disciplinovani? Lenji ili organizovani? Većini ljudi je gotovo nezamislivo da dan započnu bez bar jedne šoljice kafe. Bilo da volite domaću ili instant varijante, zapravo sve što u životu radimo, može nešto… »

NASLON SEDIŠTA ne služi samo za glavu! Može vam SPASITI ŽIVOT, a evo i kako...

Prva pre 4 dana
Upamtite ovaj savet, može vam spasiti život! Zapamtite ovaj savet koji vam nekada možda može spasiti život. Svrha naslona za glavu u automobilu je da se naslonite... Naslon sedišta u automobilu prevashodno služi kako biste naslonili glavu, ali… »

Pet razloga zbog kojih vam kuća izgleda neurednije nego što jeste!

Prva pre 4 dana
Kako se bliže hladniji dani, sve ćemo više vremena provoditi u svojim domovima. Svakako, tamo gde želimo da se osećamo opušteno, sigurno i inspirativno. Međutim, ponekad slučajne greške u uređenju doma mogu učiniti da on izgleda neuredno i… »

Dok je Balkan brujao o njenim eksplicitnim snimcima, Suzana je očajavala: "Deco, ne govorite u školi da sam vaša mama"

Prva pre 4 dana
Popularna voditeljka iza sebe ima burnu prošlost, a deluje da je danas sve to iza nje, te da se sa svakom nedaćom nosi uz prepoznatljivi osmeh. Suzana Mančić bila je na tapetu kada je ceo Balkan brujao o njenim intimnim snimcima, koji su dospeli u… »

Od ove maske kosa raste 3 cm mesečno: Sve što je potrebno za pripremu - već imate kod kuće! (RECEPT)

Prva pre 4 dana
Sastojci ove maske fenomenalno utiču na kosu. Dubinski je obnavljaju i pospešujeju rast. Ako ovu masku koristite redovno, kosa će vam se preporoditi. Biće mekša, zdravija, ali će i porasti mnogo brže. Glavni sastojak je kvasac koji stimuliše koren… »

Tiodorović: Moguće je uvođenje PCR testa pri ulasku u zemlju

Prva pre 4 dana
Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje korona virusa prof. dr Branislav Tiodorović izjavio je da se razmišlja o tome da bude uveden PCR test za sve koji ulaze u zemlju ili test koji dokazuje prisustvo antitela, odnosno da je osoba preležala… »

Prva, najnovije vesti »