Prva

Neizostavne namirnice u kuhinji: Osim što daju bolji ukus hrani, čuvaju i naše zdravlje!

Prva pre 3 dana
Začini su blagotvorni za organizam na više načina. Osim što hrani daju bolji ukus, čuvaju i naše zdravlje pa bi trebalo da im posvetimo više pažnje u ishrani. Pri tome ne treba zaboraviti da uz neke mešavine začina u kesicama dobijate i razne… »

Nekad i sad: Čuvene "Prijateljice" ponovo na okupu!

Prva pre 3 dana
Iako je od završetka snimanja serije "Prijatelji" prošlo već 15 godina, svi su i dalje ostali u odličnim odnosima, što je Dženifer Aniston potvrdila pre mesec dana zajedničkom fotografijom, ujedno i svojom prvom objavom na Instagramu. Slavne… »

Jutro - Ponedeljak, 11. novembar - Tolerisaće se prekoračenje brzine na srpskim auto-putevima: Manje gužve ili veći rizik?

Prva pre 3 dana
Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete: 1. Danas se obeležava dan Primirja u Prvom svetskom ratu. Znate li šta je Natalijina ramonda i zašto se u Srbiji danas nosi? DRŽAVNI PRAZNIK NE LJUTI SE ČOVEČE 2. Preminuo Mihajlo Sporić, jedan… »

Sinđelići - Ponedeljak, 11. novembar - Ponovo zajedno!

Prva pre 4 dana
Fedor odlazi da pomogne Emiliji kojoj je crkao auto. Kada se vrate u kafanu, Fedor je meta za zezanje. Rista želi da i Kasija i on njih dvoje ponovo budu zajedno i da pokušaju da im veza uspe. Kasija popušta. Emilija odlazi u magacin, tamo je čeka… »

Na granici - Ponedeljak, 11. novembar - Ko je žena sa Markom?

Prva pre 4 dana
Petra se boji da je Marko laže - rekao joj je da je na poslu, ali od njegove šefice Bianke dobija informaciju da je uzeo slobodan dan. Odlučuje da ga pratiti. Spaziće ga sa nepoznatom ženom. Don Smiljko unosi opštu pometnju u selu. Ucenjuje Željku… »

Besa - 7. epizoda - Pritisak ispituje granice u porodici

Prva pre 4 dana
Uroš sa lažnim pasošem stiže u Rovinj na izvršenje sledećeg ubistva i susreće prijatelja iz srednjoškolskih dana. Dardan po izlasku iz ulcinjskog zatvora saopštava porodici i saradnicima da se sele.Teuta ne želi da napusti svoj dosadašnji… »

Nova nedelja do detalja: Bikovi ne znaju ni šta hoće ni šta neće; Ovnovi skloni drami; Device bliske sa partnerom samo “u…

Prva pre 4 dana
Kakva će biti vaša nova sedmica u koju će prste umešati pun Mesec, saznajte. OVAN Hrana Pun Mesec u znaku Bika i vašem polju hrane uticaće na vaše navike i učiniti da češće nego inače poželite da baš, baš uživate u slatkim i slanim… »

Dokazano: Brak muškarcima produžava život, a ženama skraćuje!

Prva pre 4 dana
Čini se da su žene koje nisu u braku i najsrećnije, dok muškarci uživaju u oba slučaja... Istraživanje koje je sproveo psiholog i profesor bihevioralne ekonomije Pol Dolan, otkrilo je da brak dobro deluje na muškarce, a loše na žene. Osim… »

Potrebno im je samo nekoliko sekundi: Da li znate šta gosti prvo primete kad uđu u vaš dom?

Prva pre 4 dana
Svi znamo da je prvi utisak često presudan, ali to ne važi samo pri upoznavanju novih osoba, već i prilikom pozivanja gostiju. Istraživanje je pokazalo da je ljudima potrebno samo 38 sekundi da uoče sve sitnice u vašem domu (i počnu da vas… »

Psiholozi sigurni: Ovakvi snovi se ne smeju ignorisati!

Prva pre 4 dana
Vekovima su ljudi pokušavali da protumače značenje snova, dok su naučnici napravili neverovatna istraživanja u ovoj oblasti. Onirologija ima za cilj traženje veze između snova i funkcionisanja mozga. Psiholozi su sigurni da snovi mogu mnogo toga… »

Prva, najnovije vesti »