Prva

Zavirite u garderober Seke Aleksić! Tašne poređane po veličini i obliku, a cipele po bojama: Ovde niko ne ulazi osim…

Prva pre 1 dan
Garderober Seke Aleksić san je mnogih žena. Ranije joj je bio opsesija, a sada u njemu želi da prilegne kada pobegne od svih... Nekada je imala tri puta više garderobe, a sada, kaže, više ne robuje materijalnim stvarima. „Kada postanete mama onda… »

Ksenija Pajčin se pojavila u OVOM SPOTU Dragane Mirković, a jedan događaj pred smrt mlade koleginice, pevačici i dalje ne…

Prva pre 1 dan
Ksenija Pajčin, koja je važila za jednu od najlepših i najpoželjnijih srpskih pevačica, tragično je izgubila život u 33. godini života 16. marta 2010. godine. Kseniju je ubio njen tadašnji dečko, nekadašnji maneken Filip Kapisoda. Ovaj… »

Nije do vremena: 5 razloga zašto ste stalno žedni!

Prva pre 1 dan
Tokom proleća i leta postoji posebna potreba za vodom, ali ni u jesen i zimu ne treba zaboraviti na dnevnu normu. Ali šta je sa ljudima koji piju oko 1,5 litar tečnosti dnevno, ali i dalje osećaju žeđ? Obratite pažnju na pet razloga zbog kojih… »

Predupredite problem: Izbegavajte ove namirnice ako imate lenja creva!

Prva pre 1 dan
Pojedine namirnice mogu dodatno da uspore probavu, stoga bi trebalo da ih što ređe konzumirate ako imate lenja creva. Čak i neke namirnice za koje nikad ne biste rekli. Ove namirnice usporavaju probavu: Mleko i mlečni proizvodi Ako često patite od… »

Ovo je PARTNER glumice serije “Igra sudbine” u stvarnom životu! (FOTO)

Prva pre 1 dan
Jedan od omiljenih likova serije "Igra sudbine" je Marica Pančetović Pančeta, koju tumači glumica Sandra Bugarski. Da se odlično snašla u ovoj ulozi, dokazuje i činjenica da je publika obožava i svakodnevno joj udeljujući komplimente na ulici… »

Nedelja: "Ne" nije odgovor koji Bikovi danas prihvataju, Rakovi žele promenu, izvan svog doma...

Prva pre 1 dan
Blizancima je danas porodica na prvom mestu. To je ono što im je potrebno i što im puni baterije. Ipak, neki drugi znaci horoskopa, potreban je predah, ali što dalje od kuće. Na kojoj strani je vaš znak, kako se pozicionirao, saznajte u današnjem… »

RHMZ: Danas nevreme u Beogradu - pljuskovi, grmljavina, grad, a sutra...

Prva pre 2 dana
Beograd je oko podneva zahvatilo nevreme praćeno jakom kišom i vetrom, a u pojedinim delovima prestonice padao je grad. U najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda objavljenoj u 11.30 navedeno je da će u naredna dva sata u južnoj Bačkoj, Sremu… »

Niska, srednja, ili visoka propustljivost: Ovaj brzi TEST otkriva koliko je vaša kosa ZDRAVA i šta joj je potrebno da…

Prva pre 1 dan
Ako vodite računa o zdravlju svoje kose, ovaj test će vam mnogo pomoći pri daljoj nezi. Proverite koliko vlage je potrebno vašoj kosi, a za to će vam biti potrebni samo činija i voda. Sve što treba da uradite jeste da potpuno suvu i raspuštenu… »

10 seks tabua koji su potpuno normalni: Zaboravite na sram!

Prva pre 1 dan
Kad prestanete u krevetu da razmišljate o stvarima kao da su "zabranjene", mogli biste da doživite najbolji orgazam u životu, a i seks će vam postati mnogo intimniji i zabavniji... Seks tokom menstruacije - Postoji mnogo parova koji u potpunosti… »

Kakvi su pre, a kakvi nakon seksa? Bik posle akcije voli da jede, a Strelac da razgovara

Prva pre 1 dan
Pedantni Lavovi dugo biraju savršenu odeću kako bi se svideli partneru. Slične su i Device, koje u kupatilu provode sate pre nego što njihov izabranik stigne... Ovan - Nikad im nije dosta Pre seksa: Vatreni Ovnovi gotovo neprestano razmišljaju o… »

Prva, najnovije vesti »