Prva

Promocija "Biblije" Nenada Rackovića u Dorćol Platzu: Specijalni gosti: DJ Marko Nastić i DJ Dejan Milićević!

Prva pre 9 sati
Pozivamo Vas na promociju nove knjige Nenada Rackovića „Biblija“ koja će se udržati u sredu, 13. novembra od 18 sati u Dorćol Platzu (Dobračina 59). Osim autora, o ovom nesvakidašnjem romanu govoriće pisci Dragan Velikić i Marko Vidojković, i… »

Nećete verovati svojim očima! Mačka heroj spasila dečaka na spektakularan način! (VIDEO)

Prva pre 11 sati
Sijamska mačka Gutabela koja je u vlasništvu jedne kolumbijske porodice, postala je poznata širom sveta, nakon što je jedan neverovatan video ugledao svetlost dana. Majka i ponosna vlasnica odanog ljubimca, Dijana Lorena Alvarez (27) zapanjila se kada… »

RODITELJI, OPREZ! Crtaći podstiču gojaznost kod dece

Prva pre 12 sati
Filmovi za decu i crtaći podsvesno postiču pojavu gojaznosti kod dece, jer se u njima uglavnom jede nezdrava hrana, zaključak je istraživača sa Univerziteta Djuk. Oni smatraju da od svih filmova za najmlađe koji su se pojavili proteklih godina, čak… »

Limunada - osvežava i leči! Konzumirajte je redovno i zaboravite na ove zdravstvene tegobe!

Prva pre 13 sati
Limun je citrus koji se koristi širom sveta i svoju popularnost duguje osvežavajućem ukusu i mirisu koji ga čine lakim za upotrebu u pravljenju kako slatkih, tako i slanih specijaliteta. Takođe, često ga koristimo i u brojnim napicima poput čaja… »

Pun Mesec danas mnogima donosi olakšanje: Rakovi i Lavovi konačno mogu da odahnu jer sve dolazi na svoje mesto, Vage…

Prva pre 15 sati
Šta vama donosi pun Mesec u Biku? OVAN Pun Mesec u znaku Bika i vašem polju zarada i vrednosti donosi kraj perioda ispunjenog finansijskim problemima i tegobama. U narednom periodu stoje vam olakšane zarade, naročito onima koji sarađuju sa strancima… »

Jutro - Utorak, 12. novembar - Sve veći broj muškaraca i žena u Srbiji suočava se sa sterilitetom: Zašto?

Prva pre 15 sati
Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete: NE LJUTI SE ČOVEČE 1. Više od 400.000 parova u Srbiji ne može da ima decu. Zbog čega se sve veći broj muškaraca i žena suočava sa sterilitetom pitamo prof.dr Aleksandra Stefanovića… »

Žigosani u reketu - Utorak, 12. novembar - Pomirenje oca i sina

Prva pre 19 sati
Milovan je nervozan zbog Vojine male pobede u medijskom ratu. Milovan nije jedini kome ova pobeda ne ide u korsit, Gavra takođe u Vojinim uspesima vidi veliki problem. Jelica pokušava da uspostavi zdrave odnose sa Markom, ali on ne zna da li može da… »

Na granici - Utorak, 12. novembar - Zorka objavljuje rat don Smiljku

Prva pre 19 sati
Na večeri don Smiljko uvredi Zorku davši joj uplatnicu za donaciju crkvi. Zorka ga otera i počinje rat između don Smiljka i Skorupovića. On po selu stavlja plakate s popisima crkvenih dužnika, a Zorkini ljudi ih skidaju. Božo ima plan kako da… »

Ništa nije nemoguće: Posle neverovatne transformacije, Jelena Dokić postala voditeljka!

Prva pre 1 dan
Nekada jedna od najboljih igračica na svetu Jelena Dokić, do nedavno je vodila bitku s kilažom. U skorašnjoj ispovesti priznala je da je imala 120 kilograma i da je ljudima koji su je gledali na turnirima bilo teško da je prepoznaju. Onda se bacila… »

Ana Nikolić zapalila društvene mreže: Svila, čipka i visoke potpetice, ali to nije sve!

Prva pre 1 dan
Ana Nikolić (41) u svilenoj čipkastoj haljini i dubokim čizmama zapalila je društvene mreže, a u komentarima joj poručili da je zbog njene seksi slike, njen bivši muž, reper Stefan Đurić Rasta na aparatima. Pevačica je gotovo u potpunosti… »

Prva, najnovije vesti »