Prva

Usvojene izmene: Šta treba da znate ako menjate pasoš?

Prva pre 5 dana
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su u sredu izmene i dopune Zakona o putnim ispravama, sa 132 glasova „za“. Jedna od novina je da se pasoš može izdati s kraćim rokom važenja od do sada utvrđenih 10 godina, ako nadležni sud, odnosno javni… »

Kraljevska projara - Za doručak, ručak, večeru... a može i za slave

Prva pre 6 dana
Super recept iz Bakine kuhinje. Vrlo je izdašna i pogodna je za slavska predjela. Potrebno je: 200 gr kukuruznog brašna 2 kašike hlebnog brašna 1 prašak za pecivo 2 jaja 100 gr krem sira 200 gr kisele pavlake 50 gr kačkavalja 50 ml. ulja 100 gr… »

Škorpije su danas raspoložene za priču - pa neće prestajati "da verglaju", Strelčevi se raduju vikendu, a Jarčevi su pod…

Prva pre 6 dana
Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan u ovoj nedelji? OVAN U ovaj dan ulazite prilično neraspoloženi i u nedoumici kako će se neke situacije koje su vam bitne odigravati na dalje. Moguće je da vam slede i neki troškovi oko kuće ili… »

Jutro - Petak, 15. novembar - Energetska pića postala su deo svakodnevice: Koliko je ovaj napitak opasan po zdravlje?

Prva pre 6 dana
Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete: NE LJUTI SE ČOVEČE 1. Prosećan čovek potroši oko 740 kilograma kiseonika godišnje. Koliko je drveća potrebno da se proizvede kiseonik za jednu osobu? To pitamo dr Vladana Popovića, iz… »

Na granici - Petak, 15. novembar - Fatalan je susret bivših na večeri kod Petre i Marka

Prva pre 6 dana
Zorka se neprijatno iznenadi kad shvati da se Lidija zaista povlači iz posla. Lidija i Sandra odlaze na audiciju na TV Udbinu. Žuteliji se više svidi Sandrin nastup, ali kada on počne da se guši, a Lidija ga spase, u znak zahvalnosti Lidiji daje… »

Zastrašujuće slike iz Venecije: Poplavljeno je SVE! Šteta se procenjuje na stotine miliona evra...

Prva pre 7 dana
Procenjuje se da će šteta od poplava koje su pogodile Veneciju najverovatnije dostići cifru od nekoliko stotina miliona evra. Bazilika Svetog Marka pretpela je nepopravljivu štetu, baš kao i čitav grad. Veneciju je ovih dana pogodio drugi, najveći… »

Pored njih se svi osećaju srećnije: Pet horoskopskih znakova sa najlepšim karakternim crtama

Prva pre 6 dana
Svaki astrološki znak ima svoje prednosti i mane i nema "dobrih" i "loših" znakova. Ipak, neki se ističu po svojim vrlinama zbog kojih je ljudima izuzetno prijatno u njihovom društvu. Vrline koje oni poseduju inspirišu ljude u njihovoj okolini, te se… »

Male tajne zavođenja: Muškarci vole odlučne žene!

Prva pre 6 dana
Kada se povede razgovor o muško-ženskim odnosima, često smo u prilici da čujemo da nije sve u izgledu. Ali ima onih koji tvrde da postoje tri stvari koje mogu da navedu gotovo svakog muškarca da se zaljubi u vas. Prva je strastvenost - Pre svega se… »

Prihvatite izazov: Odaberite kartu i otkrijte kakva promena vam je potrebna!

Prva pre 6 dana
Karta koju odaberete nosi vam poruku. Saznajte kojim putem bi trebalo da krenete i kakvu perspektivu vam nosi budućnost. Pogledajte ove tri karte. Koja vas najviše privlači? Slušajte svoj unutrašnji glas i intuiciju. To bi vam moglo biti od koristi… »

Zaleđeni Cineplexx vikend u Ušće Shopping Centru: Druženje u susret premijeri filma "Zaleđeno kraljevstvo 2"

Prva pre 6 dana
U subotu i nedelju, 16. i 17. novembra, Cineplexx bioskop i UŠĆE Shopping Center organizuju vikend zabavu na temu filma „Zaleđeno kraljevstvo 2“. Centralni trg u prizemlju UŠĆE Shopping Center-a će tokom vikenda biti prepun čarolije uoči… »

Prva, najnovije vesti »