Prva

Ove namirnice čiste jetru i ubrzavaju sagorevanje kalorija!

Prva pre 1 dan
Šta god tokom života pojedemo i popijemo, prolazi kroz našu jetru. Upravo zato taj organ trpi i upija sve naše loše prehrambene navike i svojim radom štiti naše telo. Ukoliko želite da učinite dobru stvar za svoje telo, a time i za jetru… »

Najveći narcisi rađaju se u ova tri znaka: Šta da očekujete od njih?

Prva pre 1 dan
Ako ste ikad imali posla s narcisom, verovatno je to iskustvo koje ne želite da ponovite. Ako niste, onda je to iskustvo koje svakako želite da preskočite. Ne kažemo da su svi ljudi rođeni u ovim znakovima narcisi, ali, kako navodi Your Tango, a… »

Ovnovi danas paze na svaku sitnicu kako bi se pokazali u što boljem svetlu, Vodolije su u nedoumici - da li da krenu u…

Prva pre 1 dan
Blizanci su pomalo iscrpljeni tempom koji su sebi nametnuli, ali ne žele da propuste ništa od dešavanja današnjeg dana; Škorpije očekuju novac, ali suma koju će dobiti nije ona koju očekuju... Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak? OVAN… »

Urgentni centar - Utorak, 29. septembar - Kada sazna da Jasna ima nekog, Refik razmatra Simonidinu ponudu

Prva pre 1 dan
U Urgentni centar dovoze još jednu žrtvu serijskog silovatelja, ali za njom stiže i sam silovatelj, koji je takođe povređen... Damjan Mešterović suočiće se sa ljudskom dilemom - da li monstrumu koji je silovao toliko žena, treba pomoći ili… »

KORONA PRESEK: Pozitivno 30 osoba - čak 21 iz Beograda!

Prva pre 2 dana
U protekla 24 sata u Srbiji je na virus korona testirano 5.268 osoba, od kojih su 30 bile pozitivne. Jedna osoba je preminula. Prema poslednjim informacijama Ministarstva zdravlja, na respiratorima je 20 osoba. Kako saznaje Blic, od 30 novozareženiih, 21… »

Gotova sednica Kriznog štaba: Šta je sada dozvoljeno, a šta ipak nije

Prva pre 2 dana
Danas je zasedao Krizni štab za borbu protiv korona virusa. Na sednici je razmatrano ublažavanje nekih mera. Dr Darija Kisić Tepavčević izjavila je, nakon te sednice, da je situacija sa korna virusom u Srbiji stabilna, ali da to ne znači da… »

Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević žive u Topoli: Ljubica se nakon 2 nedelje tu osećala kao kod kuće i evo…

Prva pre 2 dana
Iako su mogli da biraju bilo koje mesto na svetu gde će živeti i oformiti porodicu, mladi prinčevski par, Ljubica i Mihajlo Karađorđević, izabrali su Topolu. "Ovde smo došli pre dve godine, jer Srbija je naš dom i ni u jednom trenutku se nismo… »

I dalje najgledanija: Prva TV ubedljivo ispred ostalih (VIDEO)

Prva pre 2 dana
Prva TV nastavlja da dominira kada je reč o gledanosti. Prva je prošle nedelje bila najgledanija televizija na nivou celog dana sa udelom u gledanosti od 14%. U udarnom terminu bila je ubedljivo ispred ostalih televizija sa udelom u gledanosti od 23%… »

Devet načina da unesete malo avanture u seksualni život: Ne, nisu perverzije!

Prva pre 2 dana
Možda perverzne igrice i rekviziti čudnog izgleda nisu za vas, ali to ne znači da ste do kraja života osuđeni na jednoličan seksualni život. Časopis "Vice" predstavlja nekoliko predloga stručnjaka koji bi mogli da vam pomognu da malo začinite… »

Rekord je 30 sekundi: Čik pronađite daljinski upravljač za kraće vreme!

Prva pre 2 dana
U ovom haosu od nameštaja sakriven je i jedan daljinski upravljač. Da li možete da ga pronađete za manje od 30 sekundi? Ako ste u potrazi za malo zabave, onda je ova skrivalica kao stvorena za vas! Na ilustraciji je mnogo nameštaja razbacanog na sve… »

Prva, najnovije vesti »