Glišići iz Šuma sa puno ljubavi nasleđuju uzgoj vinove loze od svojih predaka, proširili bi zasade al je problem radna snaga (FOTO, VIDEO)

Top press 30.11.2021

Topola – Tradiciju uzgoja vinove loze na prostoru Topole započeo je još kralj Aleksandar Karađorđević sve do odlaska u Prvi svetski rat. Zbog bogatog istorijskog nasleđa i tradicije koja je duboko ukorenjena u brojnim porodicama vinova loza se i dan danas uspešno gaji. Generacije vinogradara odrastaju u vinogradima učeći od svojih predaka tajne uzgoja vinove loze, gde im se pored osnovnih tehnika ovog posla prenosi ljubav koja je neizostavna u vinogradarstvu. Foto: TopPres „Vinogradarstvom se bavim od svog

Topola – Tradiciju uzgoja vinove loze na prostoru Topole započeo je još kralj Aleksandar Karađorđević sve do odlaska u Prvi svetski rat. Zbog bogatog istorijskog nasleđa i tradicije koja je duboko ukorenjena u brojnim porodicama vinova loza se i dan danas uspešno gaji. Generacije vinogradara odrastaju u vinogradima učeći od svojih predaka tajne uzgoja vinove loze, gde im se pored osnovnih tehnika ovog posla prenosi ljubav koja je neizostavna u vinogradarstvu. Foto:

Top press »

Regioni, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja