Top press

Pacijentima dostupne najsavremenije terapijske i dijagnostičke procedure, Atomska Banja očekuje rekordnu posetu

Top press pre 5 sati
Čačak – Na šumovitim padinama planina Vujan i Bukovik nalazi se Atomska Banja Gornja Trepča. Banja je poznata po lečenju specifičnih neuroloških oboljenja i van naše zemlje, ali i po prelepoj prirodi i kulturno – istorijskim spomenicima. O… »

Odlaže se protest radnika Fijata, sa gradonačelnikom idu kod premijerke

Top press pre 5 sati
Kragujevac – Samostalni sindikat FAS saopštio je da se protest radnika „Fijata“, zakazan za danas u 10 časova u Kragujevcu, odlaže zbog poziva gradonačelnika tog grada da zajedno sa njim u ponedeljak predstavnici sindikata idu na pregovore kod… »

Stomačni virus dominira među školskom decom, prati ruke

Top press pre 4 sati
Stomačni virus dominira među decom školskog uzrasta, ali se javlja i kod dece u vrtićima, kaže načelnica pedijatrije u Domu zdravlja „Palilula“ dr Aneta Jovanović i ističe da se bolest prenosi putem prljavih ruku i da decu treba opominjati da… »

Vlada ograničila cenu pakovanog šećera, kilogram ostaje 89,99 dinara; Produženo privremeno smanjenje akciza na gorivo do…

Top press pre 4 sati
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici izmenjenu i dopunjenu uredbu kojom se ograničava maloprodajna cena kristal šećera za sva pakovanja. Ograničenje cene kristal šećera u pakovanju od jednog kilograma ostaje 89,99 dinara. Uredba o… »

Isplaćeno 2,3 milijarde dinara premija za mleko

Top press pre 4 sati
U prvom kvartalu ove godine isplaćeno je 2,3 milijarde dinara premija za mleko, rekao je pomocnik ministra poljoprivrede Nenad Katanić. On kaže da je to 87 procenata od ukupnog iznosa koji bi trebalo da dobiju svi mlekari za prvi kvartal. „Od velikih… »

Ministar Nedimović najavio distribuciju 260 tona šećera, sutra izmena uredbe o namirnicama

Top press pre 1 dan
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je u Novom Sadu sa da će u Srbiji danas biti distribuirano 260 tona šećera i da će država time, kako kaže, zaustaviti kalkulante koji su pokušali da podignu njegovu cenu. „Vlada Srbije će… »

Planinski vrh u srcu Srbije idealan za paraglajding, ovakve slike nestvarne lepote sa Rajca nikad do sada niste videli

Top press pre 1 dan
Ljig – Na planini Suvobor, na 848 metara nadmorske visine nalazi se vrh Rajac koji je ime dobio po tome što su za njega mnogi rekli da je upravo „raj na zemlji“. Međutim, priroda nestvarne lepote poznata po čuvenoj kosidbi u julu pravi je raj i… »

Dogovoreno da Srbija skladišti 500 miliona kubika gasa u Mađarskoj

Top press pre 1 dan
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je u Budimpešti, posle sastanka sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peterom Sijartom, da je dogovoreno da Srbija u Mađarskoj tokom predstojeće zime uskladišti 500 miliona kubika gasa. Dogovor je… »

Vučić u Davosu: Svega ima dovoljno, državu niko ne može da ucenjuje

Top press pre 1 dan
Imaćemo bezbroj problema, ali hrane imamo i imaćemo dovoljno, rekao je sinoć predsednik Vučić i dodao da u zemlji nema nestašice šećera, već je problem izazvan veštački, poručujući trgovcima da ne pokušavaju da ucenjuju državu da poveća… »

Kod mladića iz Aranđelovca policija pronašla 40 grama heroina i vagicu za merenje

Top press pre 2 dana
Aranđelovac – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, Policijske stanice u Aranđelovcu, uhapsili su M. J. (1995) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga… »

Top press, najnovije vesti »