Top press

Situacija se smiruje, vakcinacija jedini uslov za mirnije leto

Top press pre 6 sati
Već nekoliko dana u Srbiji je manje od hiljadu novozaraženih dnevno, što su podaci koji ohrabruju. Međutim, kako bi pred nama bilo mirnije leto, neophodno je da se nastavi dobar tempo vakcinacije, upozoravaju stručnjaci. Na bolničkom lečenjuod… »

RHMZ upozorava: Sutra moguće nepogode

Top press pre 12 sati
U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti umereno do potpuno oblačno, ponegde s kišom, a tokom dana promenljivo oblačno s lokalnom kišom i kratkotrajnim pljuskovima, ponegde praćenih grmljavinom. Duvaće slab i umeren, zapadni i jugozapadni vetar… »

Nove akcize poskupljuju rakiju, pojeftinjuju viski

Top press pre 7 sati
Predlogom zakona o izmeni Zakona o akcizama koji je usvojila Vlada Srbije predviđeno je da se sva jaka alkoholna pića oporezuju prema procentu čistog alkohola merenog na 20 stepeni Celzijusa u gotovom proizvodu, nezavisno od koje su sirovine… »

Vučić objavio snimak: Evo kako će izgledati srpska fabrika vakcina

Top press pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na kome je prikazano kako će izgledati srpska fabrika vakcina koju naša zemlja gradi zajedno sa partnerima iz UAE i Kine. Ovako bi trebalo da izgleda srpska fabrika vakcina koju gradimo sa našim… »

Na vidiku oštriji propisi na tehničkom pregledu

Top press pre 6 sati
Od 5. jula vozila koja emituju nepropisnu količinu izduvnih gasova neće proći tehnički pregled. Procena je da ogroman broj putničkih automobila, naročito starijih, emituju štetne gasove iznad dozvoljenih pa samim tim neće moći da se obavi… »

Vinčani obeležili crkvenu slavu – Svete žene mironosice

Top press pre 8 sati
Topola – U hramu Božijem posvećenom Svetim ženama mironosicama koje su prve saznale najradosniju vest Vaskrsenja Hristovog, održana je Sveta Liturgija koju su služili sveštenici iz Topole uz pratnju Crkvenog hora „Oplenac“. Pored brojnih… »

Kućni ljubimci poreklom iz Australije, nose tamno zelena jaja od 700 grama i žive u Zrenjaninu

Top press pre 14 sati
Zrenjanin – Žao nam je egzotični papagaji jakih boja i paunovi koji se ponosno šepurute po dvorištima širom zemlje, jer više i niste najneobičnije i najveće ptice u Srbiji. To najbolje dokazuje porodica Stojanov iz Zrenjanina koja kao kućne… »

Ponovo burna sednica lokalnog parlamenta u Topoli, predsednik opštine poliven vodom

Top press pre 1 dan
Topola – Današnja sednica lokalnog parlamenta u Topoli ponovo je protekla burno. Naime, na početku je potvrđeno da je prisutno 34 odbornika, od kojih je bilo 21 okupljeno oko Bolje Srbije, bili su prisutni i odbornici Grupe građana „Novi ljudi za… »

Kisić Tepavčević: Nesumnjivo nam je uspeh na dohvat ruke

Top press pre 1 dan
U Srbiji je mnogo povoljnija epidemiološka situaciju i beleži se pad učestalosti oboljevanja, tako da su praktično od danas mogući stručni skupovi u zatvorenim prostorijama do 100 učesnika, uz poštovanje svih epidemioloških mera – razmak… »

I za ovaj vikend veliko interesovanje za banje i planine

Top press pre 1 dan
Direktorka Turističke organizacije Srbije (TOS) Marija Labović kaže da su se građani i za ovaj vikend najviše interesovali za odmor u banjskim i planinskim turističkim centrima. Kako je rekla, popunjenost turističkih planinskih i banjskih mesta za… »

Top press, najnovije vesti »