Top press

Zimsko računanje vremena počinje u nedelju

Top press pre 15 sati
Zimsko računanje vremena počinje u nedelju 27. oktobra u tri sata posle ponoći. Kazaklje na časovnicima vraćaju jedan sat unazad. Zimsko računanje vremena traje do poslednjeg vikenda u martu 2020. godine. TopPres/ Izvor: Tanjug. Zimsko računanje… »

Kvalifikacione kartice: Koliko koštaju i zašto ih odmah moraju imati vozači

Top press pre 13 sati
Kartica i sertifikat nije stvar izbora, već zakonska obaveza, potvrdili su nam u AMSS. Od 2020. svi profesionalni vozači moraju da ih imaju. Od 2020. svi profesionalni vozači putničkih kombija, autobusa i kamiona moraće da imaju sertifikat i… »

Novi Zakon od decembra: Nemaš dokaz o poreklu imovine, porez 75 procenata

Top press pre 15 sati
Beograd – Nacrt Zakona o poreklu imovine je gotov i trebalo bi da bude usvojen u Narodnoj skupštini u drugoj polovini decembra, pišu „Novosti“. Među ključnim tačkama ovog nacrta zakona, „Novosti“ navode da će se proveravati imovina… »

Vodosnabdevanje do 30. oktobra

Top press pre 13 sati
Topola – JKSP „Topola“ izdalo je plan vodosnabdevanja za nastupajući period do 30. oktobra. U saopštenju se kaže: „Od 13. oktobra vodovodni sistem se stabilizuje ad hoc merama. Tada je nivo rezervi dosegao najniži održivi nivo. Uzrok tome je… »

Aranđelovčanin ukrao „Audi“ u Kragujevcu

Top press pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su I. T. (1974) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Sumnja se da je on tokom noći 21. oktobra u… »

Letvarica skuplja od Ajdareda i Greni Smita

Top press pre 1 dan
Topola – Proizvođači jabuka ovih dana uveliko ubiraju plodove svoga rada. U oblastima koje nisu bile zahvaćene gradom plodovi su kvalitetni i visok je prinos, međutim cena već godina veoma niska. Zbog toga se većina proizvođača odlučuje da… »

Taksistima subvencije za kupovinu vozila, ali uz uslov

Top press pre 1 dan
Da bi dobili subvenciju za kupovinu vozila taksisti će morati da dokažu da su se legalno bavili ovim poslom najmanje dve godine, a subvencija će imati ograničen rok trajanja. Takođe, novac od države za kupovinu vozila biće moguće dobiti u slučaju… »

Otvorena piljarnica u Topoli, za penzionere posebne pogodnosti

Top press pre 1 dan
Topola -Sveže voće i povrće po pristupačnim cenama najčešće se pazari na pijacama. U Topoli je pijačni dan četvrtkom i nedeljom i to su jedini dani kada domaćice na jednom mestu mogu pazariti sve što im je potrebno. Da bi svojim sugrađanima… »

Lažni lekovi na internetu

Top press pre 2 dana
Polovina lekova koji se kupuju na Internetu je falsifikovana i potencijalno toksična, ništa manje opasne nisu ni kopije suplementa, dok i originalni proizvodi, poput vitamina i preparata za jačanje mišića prolaze samo minimalne kontrole i provere… »

Veliki školski čas u Šumaricama, sećanje na nevine žrtve fašističkog terora

Top press pre 2 dana
Kragujevac – U Srbiji se danas obeležava Dan sećanja na žrtve u Drugom svetskom ratu i 78. godišnjica masovnog streljanja civila, među njima i đaka i profesora, u kragujevačkim Šumaricama. U znak sećanja, i ove godine u spomen-parku u tom gradu… »

Top press, najnovije vesti »