"Naplaćivao je reket devojci, bio je njen poslodavac" Isplivale skandalozne tvrdnje o Baki Prasetu i Anji: "Potpisali su ugovor"

Blic 14.09.2022

Vlasnik "Pink" televizije, Željko Mitrović, koji je danima u medijskom ratu sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, otkrio je da planira da podnese tužbu protiv jutjubera. Ovaj sukob komentarisao je i novinar Marko Đedović, koji je u nedavno prikazanom dokumentarcu Pink televizije o Baki Prasetu, prikazan kao zaštićeni svedok. On je tada pričao o upoznavanju poznatog jutjubera sa Veljkom Belivukom.

"Mucaš i bežiš pred obezbeđenjem" ŽELJKO MITROVIĆ OBJAVIO VIDEO KAKO JE BAKA PRASE DOŠAO DO ZGRADE PINK-A: "Ušao si na privatan posed" I BAKA PRASE NA METI Osvanula provokativna fotografija najpopularnijeg Jutjubera Đedović sada tvrdi da su prema rečima Kikine majke, Bakini ''sledbenici'', dolazili pod prozor stana nesrećne devojke, i navodno joj postavljali pitanje "Kada ćeš se ubiti?". - Uništen je život jedne devojke, i ne samo jedne devojke, već cele porodice -

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja