Pitali su ljude šta obeležavamo 15. septembra i ovaj Beograđanin je dočekao svojih pet minuta slave: "To mi je bitno, a ovo..."

Blic 16.09.2022

Jučerašnji praznik, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, ustanovljen na osnovu odluke vlada Srbije i Republike Srpske, obeležila je svečana manifestacija u Bijeljini, a na televizijama i društvenim mrežama od ranog jutra su puštani kadrovi koji prikazuju građane ogrnute zastavama, kao i sećanja na dan kada je počeo juriš koji je nagovestio kraj Velikog rata - proboj Solunskog fronta 1918. godine.

Ipak, građane koji su žurno krenuli u obavljanje dnevnih aktivnosti, zateklo je pitanje reportera o jučerašnjem prazniku, pa su priznavali da nisu sigurni šta je država juče praznovala, međutim, odgovor jednog učesnika ankete koju je realizovala "N1 televizija", izdvojio se od ostalih. "Mene zanima gde ima jaftina kavurma da se kupi i tako nešto... Razumete? To mi je bitno, a ovo...", odgovorio je kao iz topa, kroz smeh, jedan Beograđanin na pitanje reporterke koji

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja