"Neće biti: Povlašćenih!" Voditeljka emisije "Naj od naj" Ivana Mikić: "Otkriću šta se nalazi ispod površine i glamuroznih života naših zvezda"

Blic 17.10.2022

Voditeljka emisije “Naj od naj”, Ivana Mikić novo je TV lice na našim prostorima. Iskusna u svetu novinarstva, Ivana se fantastično snašla i u novoj ulozi - voditelja. Ona će gledaoce Blic televizije na orginalan i zabavan način uvesti u svet poznatih, otkriti njihove najdublje tajne i pikanterije iz života, koje bi neki od njih rado sakrili. Emisija “Naj od naj” emituje se premijerno svake subote od 13:25, kao i u repriznim terminima, nedeljom u 8h i 11:50 na Blic televiziji na MTS kanalu 115.

Na početku razgovora Ivana je otkrila sve o konceprtu svoje emisije: - U emisiji “Naj od naj” saznaćete za sve najintrigantnije momente na estradi. U našoj top 10 listi nema povlašćenih. Začeprkaćemo ispod površine sjajnog i glamuroznog života naših zvezda i to je ono što ovu emisiju čini jedinstvenom - istakla je Mikić za “Blic”. U emisiji se bavite fenomenima na srpskoj javnoj sceni, pa na koji način prilazite temama koje obrađujete i šta vas je najviše

Mts »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja