(Video) Ovo je zapravo Luke Black: U iskrenoj ispovesti na terapiji otkriva svoje strahove, sve o roditeljima, ljubavi, poređenju sa Salvadorom Dalijem i tome da je "mnogo dosadan"

Blic 11.05.2023

Mladi talentovani Čačanin koji živi i radi u Londonu, a koji nas je preksinoć predstavio na takmičenju "Evrovizija", Luka Ivanović poznatiji kao Luke Black, pre nego što je otišao u Liverpul bio je gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 22 sati samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, u kojoj je u iskrenoj ispovesti otkrio ko je zapravo on.

Zna se da je Luka Ivanović sinoć prošao u finale, ali malo toga se zna o njemu, njegovom privatnom životu. Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black u ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" priča o detinjstvu, roditeljima koji su mu danas najbolji prijatelji, svojim prijateljima, jastogu kao "poznatoj faci koja je uvek uz njega", uspehu i tome da bi voleo da je zanimljiviji. - Luke je anglicizovana verzija imena Luka. Sad mi je krivo što se ne

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja