Ostavila decu u automobilu pa otišla da krade: Dok je "operisala" po robnoj kući kola se zapalila, jedno dete zadobilo opekotine prvog stepena

Blic 04.06.2023

Ališa Mur (24) iz Orlanda na Floridi osumnjičena je da je svoje dvoje dece ostavila u automobilu koji se zapalio dok je ona navodno krala. U izveštaju o hapšenju se navodi da je Mur ostavila decu u vozilu ispred tržnog centra oko podneva 26. maja. Ona i nepoznati muškarac su zatim navodno otišli ​​u robnu kuću i proveli oko sat vremena u krađi u radnji, dok je njen automobil napolju zapalio.

Kada je videla da joj automobil gori, "ispustila je ukradenu robu" i pobegla iz prodavnice, navodi se u izveštaju. Automobil je uništen u požaru, piše Skaj njuz. Prolaznici su pomogli deci da izađu iz automobila, ali je jedno dete zadobilo opekotine prvog stepena. U izveštaju se ne navodi koliko su deca stara. Mur se sada suočava sa optužbama za teško zanemarivanje dece, kao i nepovezanim optužbama za sitnu krađu, napad i zlostavljanje osobe starije od 65 godina.

Požar »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja