Sporna izjava Mikija Aleksića o Vučićevoj poseti OŠ "Vladislav Ribnikar: Objavljena slika sa upisa u knjigu žalosti (foto)

Blic 08.06.2023

Miki Aleksić, jedan od predvodnika opozicije, izjavio je danas da "ne veruje" da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru posle masakra. S druge strane, Vučić je ranije ispričao da je otišao u školu, upisao se u knjigu žalosti i video mesto zločina. Nakon što je osvanula sporna izjava Mikija Aleksića, Kurir je danas objavio fotografiju na kojoj se vidi Vučić prilikom upisivanja u knjigu žalosti u prepoznatljivom holu škole "Vladislav Ribnikar".

"(...) Fotografija dokazuje da je Vučić govorio istinu, a da su oni koji su ga optužili da je izmislio posetu lagali sve vreme", naveo je Kurir u potpisu fotografije. Vučić je ranije ispričao da je bio u poseti bez prisustva medija jer, kako je rekao, nekada ne obaveštava javnost o svemu. - Otišao sam u školu u ranim jutarnjim satima. Mislio sam da neću da zateknem nikoga osim direktorke, ali bilo je tu još ljudi. Zatekao sam domara, nekoliko nastavnika, upisao se

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja