"Nema kupanja u bazenu u odeći, ceo život živim s muslimanima": Vlasnik plaže u Utjehi koji je izbacio porodicu zbog burkinija tvrdi da je sve izvučeno iz konteksta: Oglasilo se i Tužilaštvo (video)

Blic 08.08.2023

Nakon incidenta iz Utjehe koji je zapalio društvene mreže, oglasio se i glavni akter snimka, vlasnik plaže, Dragan Đ. (64) koji je izneo svoju stranu priče. On tvrdi da je izbacio maloletnu devojku I.A. i njenu porodicu sa poseda privatne plaže, jer je u bazenu koji je u sklopu kompleksa, zabranjeno kupanje u odeći, a devojka je na sebi nosila burkini, tačnije muslimanski kupaći sa hidžabom.

- Na bazenu "Rocky Beach" na plaži Utjeha nije dozvoljeno kupanje u odeći, i to je istaknuto na tabli koja se nalazi ispred kupališta. Mogu da se kupaju u burki, hidžabu u moru, kao što se kupaju, ali ne i u bazenu - rekao je vlasnik plaže, Dragan Đ. za "RTCG". Kako je dalje objasnio, svestan je da se snimak svađe podelio na nekoliko društvenih mreža, ali tvrdi da je snimak isečen tako da ga predstavi u negativnom svetlu. - Prijavili su me, dao sam izjavu u

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja