"Svima je govorio iste: Gadosti!" Učitelj jahanja danas pred sudom: Od 2010. silovao polaznice škole, najmlađa žrtva imala 11 godina!

Blic 11.09.2023

Miloš Đukić (68), kaskader i učitelj jahanja, koji je optužen za silovanje sedam polaznica svoje škole, među kojima je pet devojaka bilo maloletno, danas će se u Višem sudu u Beogradu suočiti sa optužbama i izneti svoju odbranu. Đukić je optužen da je 11 godina silovao polaznice svoje škole, a sve je razotkriveno nakon što su hrabre devojke izašle u javnost i progovorile o seksualnom nasilju koje su preživele.

Miloš Đukić je optužen za silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu. On je sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine, a žrtve su polaznice škole jahanja u kojoj je Đukić radio kao instruktor. Kako je ranije saopštilo tužilaštvo, sumnja se da je Đukić u decembru 2010. godine, silovao maloletnu

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja