Pavle svoj ručak iz studenske menze nazvao splačinom, objavio i fotografiju! Ceo srpski Tviter ga nazvao bahatim maminim sinom, da li se i vi slažete?

Blic 11.10.2023

Pravo na povoljniju ishranu u menzama imaju svi studenti koji su upisali tekuću školsku godinu na nekoj od visokoškolskih ustanova u Srbiji kako bi lakše "pregrmeli" finansijski zahtevno studiranje. Studenti su većinom zadovoljni, ali ima i onih koji nisu. Jedan od njih je i Pavle, kako se predstavlja na mreži X (bivši Tviter). On je sliku obroka podelio na ovoj društvenoj mreži sa komentarom "ova splačina treba da predstavlja 'ručak' u menzi..." i paljba je počela, ali po njemu!

- Ćao svima, ova splačina bi trebalo da predstavlja "ručak" u menzi. Dobro studenti i studiraju još uvek kad uzmemo u obzir čime nas hrane. Ja više ovde neću dolaziti. Sramno - napisao je jedan Pavle na ovoj društvenoj mreži. Međutim, kako priložena fotografija obroka većini uopšte ne izgleda kao "splačina", ta njegova objava pokrenula je lavinu komentara i o samom ovom obroku i ishrani u studentskim menzama uopšte. - Care, kada bi se ovo pojavilo u kantini 1997.

Twitter »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja